Šíp.deník.cz

Z jejího DEKOLTU se zase omdlévalo… Salma Hayek vystavila MEGAPRSA!

15 fotografií 15
Nádherná Salma Hayek opět předvedla své poklady. Mrkněte...
Nádherná Salma Hayek opět předvedla své poklady. Mrkněte...
Zdroj: Profimedia
Salma Hayek se objevila na akci The Fashion Awards v Londýně... ... a díky tomuhle dekoltu se stala královnou večera. Salma pro jistotu kontrolovala rozparek. Všechny ale stejně nejvíc přitahoval její svůdný výstřih.
Sdílej článek:

Mexická sexbomba Salma Hayek patří mezi nejkrásnější hollywoodské herečky a zároveň ty nejprsatější. A své poklady od boha zase jednou předvedla!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Na červeném koberci nikdy nezklame! Populární herečka Salma Hayek se na společenské události vždy oblékne tak, že je bezpochyby hlavní hvězdou večera. Její recept je vážně jednoduchý – vystavit ve výstřihu svoje megaprsa.

Přitom během kariéry už rodačka z Mexika několikrát vzpomínala na své dětství. „Na rozdíl od kamarádek mi prsa nevyrostla. Jednu dobu jsem byla plochá jako prkno! Ale jeli jsme s maminkou kolem kostela, ve kterém se prý děly zázraky, a tak jsme tam zastavily a já se pomodlila: Prosím, bože, dej mi prsa. A on mi je dal," směje se Salma Hayek.

Její ňadra dorostla do velikosti pět, a za co se dřív slavná herečka styděla, dnes hrdě vystavuje všude, kudy chodí. Zatím naposledy omráčila okolí tento týden v pondělí. V Londýně nejspíš budou dlouho vzpomínat, jak si Salma na akci The Fashion Awards 2016 oblékla typické mexické šaty s nepopsatelně vzrušujícím dekoltem…

Další její legendární výstřihy najdete ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů