Šíp.deník.cz

Z nejhezčího muže planety FOTŘÍK bez sexappealu: Co se mu stalo s obličejem?

5 fotografií 5
Channing Tatum má dnes do nejkrásnějšího muže planety daleko...
Channing Tatum má dnes do nejkrásnějšího muže planety daleko...
Zdroj: Profimedia.cz
Herec šokoval natelkým obličejem a mastnými vlasy. Herec Channing Tatum na archivním snímku. A pak se divte, že dnes vypadá jako geneticky upravený. Tatum v roli striptéra ve filmu Bez kalhot.
Sdílej článek:

To snad ne! Vyhlášený hollywoodský fešák Channing Tatum (35) pěkně zpustnul. Nechutně přibral a začal nosit velmi nelichotivý účes…

Channing patří u ženského publika mezi nejpopulárnější herce. Smyslný pohled, ostře řezané rysy a svalnaté tělo, to vše u něj vytvořilo neodolatelnou kombinaci, které podlehne téměř každá. Asi proto nikoho nepřekvapí, že se Channing v minulosti živil jako manekýn. Dnes by ale dřívější idol moc kšeftů asi nedostal.

Hollywoodský hezoun totiž v poslední době překvapivě zošklivěl. Když se před pár dny ukázal na veřejnosti, málokdo uvěřil tomu, že ten slizce působící tlouštík je opravdu on. S opuchlou tváří, nemytými vlasy a v neforemném oblečení příliš atraktivně nepůsobil.

Herec se zatím ke své proměně nevyjádřil. Mnozí fanoušci tajně doufají, že jde jen o dočasný stav a herec se takto proměnil jen kvůli nějaké nové roli.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů