Šíp.deník.cz

Z téhle KOČIČKY si sednete na zadek! Stane se novou Českou Miss?

14 fotografií 14
Karolína Guntherová patří opravdu kpůvabným kráskám.
Karolína Guntherová patří opravdu kpůvabným kráskám.
Zdroj: Archiv KG
Karolína je půvabná žena. Stane se z krásky nová Miss? Karolína se netají tím, že má ráda čtyřnohé miláčky. Karolíně to v brýlích velmi sluší.
Sdílej článek:

Z jejího půvabu se pánům podlamují kolena, když začne mluvit, z jejích slov je znát vysoký intelekt. Řeč je o modelce Karolíně Guntherové (19), která se přihlásila do soutěže krásy Česká Miss 2017. 

Karolína se pyšní dokonalou postavou a v soutěži krásy má rozhodně co nabídnout. "Nikdy jsem neuvažovala, že bych se do České Miss přihlásila, ale byla jsem oslovena a tak jsem si řekla, že to zkusím. Je to pro mě zkušenost, která mi do života může přinést něco nového, a toho si velmi vážím," řekla Šípu skromně Karolína.

V tuto chvíli se těší ze zájmu sponzorů, kteří věří, že právě ona se stane královnou krásy v nadcházejícím roce. "Fitness Aquapalace v Praze mi nabídlo spolupráci při cestě na Miss 2017 a přiblížení se k mému snu založit si vlastní nadaci. Ať už castingem projdu, nebo ne, toto je určitá zkušenost, která mi při nejmenším dala možnost se zlepšit a zapracovat na sobě, a také známost s naprosto skvělým člověkem. Děkuji za to a za veškerou podporu," dodala talentovaná kráska.

O její kráse se sami přesvědčte v naší galerii. Jen musíme mnohé pány upozornit, že při prohlížení snímků hrozí nebezpečí, že se jim budou nadměrně tvořit sliny v koutcích rtů.

Dojemné: Fotogalerie zamilovaných párů, ze kterých bychom si měli vzít příklad

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů