Šíp.deník.cz

Z vdovce Rychtáře bude herec? Neuvěříte, v jakém filmu by si mohl ZAHRÁT!

Josef Rychtář čelí dalšímu smutku.
Josef Rychtář čelí dalšímu smutku.
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Al Pacino, Brad Pitt či Bradley Cooper - jedni z nejslavnějších hollywoodských herců se zřejmě začínají třást! Důvodem je Josef Rychtář (56)! Říčanský vdovec si totiž možná zahraje ve snímku o své tragicky zesnulé ženě Ivetě Bartošové (+48).

Že by si Josef Rychtář tajně představoval, jak se ve svých mokasínách prochází po červeném koberci? I to je dost možné! Nicméně, když ho redakce Šípu oslovila kvůli informaci, kterou jako první přinesl portál Aha!, a to, že ho oslovil producent Zdeněk Kubík (Babovřesky, Czech Made Man) kvůli možnému natočení snímku o životě zpěvačky, přiznal, že by nabídku zahrát si ve filmu nezavrhl. 

"Teď je to ještě čerstvé a vrátily by se mi ty vzpomínky. Ten film by měl končit tragicky, jak se to stalo ve skutečnosti, a teď úplně nevím, zda bych to dokázal. Ale třeba za čas, až to všechno trochu odezní, bych na to kývl," řekl Šípu vdovec.

Pokud se nakonec tak opravdu stane a Rychtář se objeví na seznamu herců, není vyloučeno, že půjde o kasovní trhák, který by mohl mít rekordní návštěvnost. Lidé, kteří totiž sledují telenovelu ze života nejznámějšího vdovce v Česku, si totiž moc dobře pamatují na jeho ochotnická představení plné vulgarit a násilí z Říčan či Uhříněvsi. Tam dokonce několikrát i televizním štábům předvedl, že před kamerou se cítí být jako doma…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů