Šíp.deník.cz

Zadek, prsa, lesbické hrátky! Které herecké hvězdy si střihly NAHOU TROJKU?

20 fotografií 20
18+
Divoká erotická scéna v podání skutečných hollywoodských hvězd.
Divoká erotická scéna v podání skutečných hollywoodských hvězd.
Zdroj: Profimedia
Všechno začalo líbáním hereček Malin Akermanové a Kate Micucciové. Brzy se na scéně objevil nahý Orlando Bloom. Hvězdný hollywoodský herec ukázal holý zadek. Z vášnivých kolegyň stáhl deku.
Sdílej článek:

Tak to už tu dlouho nebylo… Sex ve třech je na plátně vždy něčím výjimečným. A co teprve, když se svléknou hollywoodské hvězdy?

Americký seriál Easy má o sledovanost postaráno. Nedávno jsme psali o tom, že v jeho pátém pokračování provokuje modelka Emily Ratajkowski (25). A to je jen slabý odvar toho, co přinese část šestá!

V půlhodinovém díle s názvem Utopie dojde na populární švédskou trojku, tedy milostné hrátky, kde mají tentokrát převahu ženy… A vidět je toho opravdu hodně!

V posteli se nejprve předvedou nahé herečky Kate Micucciová (36) a Malin Akermanová (38). Především druhá z nich, blondýnka ze Švédska je v Hollywoodu velmi profláklá.

Možná i proto byla v lesbické části dvouminutové erotické scény tou aktivnější a svojí hereckou partnerku nestydatě svlékla a vášnivě líbala. To ale nebylo zdaleka všechno.

Třetím do party je totiž jeden z nejslavnějších herců současnosti Orlando Bloom (39). Slavný Legolas z Pána prstenů prostě stáhl kalhoty a k holkám se bez rozpaků přidal.

Vidět jsou tak prsa, vzájemné líbání a odhalená pozadí všech tří aktérů téhle nevšední erotiky! Ale dost už bylo slov. Bohatá fotogalerie tentokrát opravdu stojí za to!

Záběry ze sexuální scény šestého dílu seriálu Easy:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů