Šíp.deník.cz

Zasnoubená Adéla Banášová: Vysněný život ničí OBROVSKÁ TRAGÉDIE!

7 fotografií 7
Adéla Banášová
Adéla Banášová
Zdroj: Herminapress.cz
Adéla Banášová je konečně šťastná. Adéla Banášová je pěkná žena. O Adélu Banášovou se mladší přítel pěkně stará. Adéla Banášová s bývalým přítelem Peterem Modrovským.
Sdílej článek:

Moderátorka Adéla Banášová (36) se dočkala. Na svatbu pomýšlí už několik let, ale až momentální partner Viktor Vincz (26) jí vytoužené přání splnil. Přímo na Valentýna a v přímém přenosu v televizi svou lásku požádal o ruku. Jenže málokdo ví, že vytoužený okamžik byl vykoupen opravdu strašným zážitkem.

Měli byste si také přečíst:

SMUTNÉ vyprávění Jana Kačera o nemocné ženě: Křik a BEZNADĚJ!

Petra Faltýnová připravuje SVATBU s miliardářem! Jak bude VELKÝ DEN vypadat?

Sympatická moderátorka vždy toužila po tom, aby žila spokojený a poklidný život. Jenže dlouho nemohla najít toho pravého. Nejdříve to vypadalo, že si vezme dlouholetého přítel Petra Modrovského. Ale vytouženého zásnubního prstýnku se ne a ne dočkat. 

Dokonce to vypadalo, že nejdřív příjde miminko, než se milenci stačí vůbec o svatbě jen pobavit. Adéla otěhotněla a už se těšila na dítě, dokonce už měla nakupovat vybavení a představovala si, jaké to bude, až budou tři.

Jenže osud byl k zábavné Slovence dost krutý… I když Adéla vždy brala všechno s nadhledem a se svým vlastním vtipem, tragická událost, kdy ve třetím měsíci potratila, ji dostala na kolena.

Dokonce se její nejbližší báli, že se z toho jen tak neoklepe. Podobná tragédie, zvlášť, když už člověku biologické hodiny tikají o sto šest, smetla nejednu ženu.

Bohužel strašná zpráva zamávala i se vztahem Banášové s Petrem a ti dva se postupně začali oddalovat. Každý se pral se svou bolestí po svém a bohužel to nakonec dopadlo špatně - rozešli se.

Jenže to ještě Adéla netušila, že všechno špatné je k něčemu dobré. Na muže naštěstí nezanevřela, své srdceznovu  otevřela lásce, a vyplatilo se to! Do jejího života vstoupil osudový chlap - Viktor. S tím teď může plánovat budoucnost, dočká se veselky, kterou si jen přála, a pak můžou i "zadělat" na miminko.

Jedině další těhotenství může zacelit tu obrovskou ránu, kterou moderátorka po potratu stále má. Teď už ale jí nic nebrání v tom, aby se mohla začít těšit, že bude mít opravdovou rodinu. Tu, o které sní už od dětství…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů