Šíp.deník.cz

ZBLÁZNILA SE? Vlaďka Erbová má dvě vyhřezlé ploténky a skáče jako opice!

9 fotografií 9
Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová
Zdroj: Herminapress.cz
Vlaďka Erbová předvedla pár nebezpečných cviků. Vlaďka Erbová předvedla pár nebezpečných cviků. Vlaďka Erbová předvedla pár nebezpečných cviků. Vlaďka Erbová předvedla pár nebezpečných cviků.
Sdílej článek:

Tak tohle by její doktoři neměli raději vidět. Vlaďka Erbová (34) se už léta potýká se zdravotními problémy, a přesto se kvůli dobré věci vrhá do extrémních tělesných zátěží. Jak tohle může dopadnout? 

Vlaďka si v současné době znovu naplno užívá života. Defintivně za sebou nechala manželství s fotbalistou Tomášem Řepkou a žije s dětmi v bytě, kde si užívá svobody a volnosti. Proto se také vypravila mimo Prahu, aby se připojila k dalším soutěžícím v obdobě české pevnosti Boyard. 

Zdolávání nástrah není prý jejím šálkem kávy, přesto se do nich a s vervou, modelka pustila. V TEPfaktoru nedaleko hlavního města si spolu s kolegyněmi a kolegy ze showbyznysu vyzkoušela překonávání trojice nelehkých překážek, které pomáhají podle pořadatelů, k utužení fyzičky a vyžadují šikovnost a trpělivost. Vlaďka do jednoho z tým nastoupila i přesto, že se už léta potýká s různými zdravotními problémy. "Těžké pro mě byly všechny úkoly, protože nejsem sportovec, který by vyhledával adrenalin, takže ať to bylo Coloseum, Šikmá stěna nebo Řeka, docela jsem si mákla. Tentokrát jsem se pustila do akce s elánem a nadšením, ovšem opakovat to v dohledné době určitě nebudu. Už rok a půl mám výhřezy dvou plotének a proto se spíše zaměřím na relaxační cvičení a rehabilitaci, které v současné době potřebuji ze všeho nejvíc," vysvětlila Erbová, pro kterou účast nakonec naštěstí nebyla jen dřinou, ale i legrací.

"Vyzkoušeli jsme si nástrahy všichni, někdo absolvoval úkoly bez problémů, já třeba na Coloseu bavila nejen sebe, ale i kolegy a přihlížející. Hlavní bylo, že se tahle adrenalinová záležitost spojila s dobrou věcí. Poprvé se tu totiž potkali dárci krevní plazmy, aby si spolu s námi zasoutěžili pod heslem Pomáhat je lidské. A i proto jsem tu a ráda jsem se s chutí celé akce zúčastnila," dodala sympaticky Vlaďka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů