Šíp.deník.cz

Zdrcující: Alžběta II. má Alzheimera! Už si NEPAMATUJE ani Williama s Kate!

Britská královna Alžběta II.
Britská královna Alžběta II.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Jako by toho na britskou královnu nebylo málo: manželství syna Charlese je v krizi, princ Harry stále pije, a k tomu je potřeba připravit trůn pro prince Williama. To vše musí umírající Alžběta II. (88) zvládnout, když přitom tají pořádný zdravotní problém – údajně má Alzheimerovu chorobu, která se už plně projevuje!

Podle magazínu Globe, který se zprávou přišel, se Alžběta II. ztrácí v zahradách paláce, nepamatuje si svatbu svého vnuka Williama s Kate Middleton, syna Charlese si plete s manželem Philipem. A její ztráta paměti se projevuje i ve styku s personálem Buckinghamského paláce. „Stále si pamatuje věci, které se staly před delší dobou. To je pro ni, jako by to bylo včera," říká urozený zdroj časopisu. „Ale když přijde řeč na něco, co se stalo před hodinou, má úplné prázdno."

Zlou zprávu zatím veřejně nepotvrdil královnin lékař, ačkoli se její stav za poslední rok hodně zhoršil. „Nejbližší už se patřičně bojí o její život," dodal informátor.

Vážný stav královny asi nejlépe ilustruje nedávná historka z Balmoral Castle, kde Alžběta trávila prázdniny. Tam řekla svému manželovi, že se jde projít po pozemku. A nedokázala se vrátit, musel pro ni být vyslán šik zaměstnanců. Ti ji našli asi půl míle daleko, jak sedí, totálně zmatená, na dřevěné lavičce…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů