Šíp.deník.cz

Že byli slavní, úspěšní a jsou bohatí? No a co? Oni chtějí do TELEVIZE!

5 fotografií 5
Radek Štěpánek po boku Inny Puhajkové
Radek Štěpánek po boku Inny Puhajkové
Zdroj: TV Nova
Dnes už zkušený Aleš Valenta Pečlivá příprava Romana Šebrleho Mats Wilander má úspěšnou tenisovou show! Dominik Hašek by byl skvělý moderátor.
Sdílej článek:

Jsou úspěšní tak, že jejich tváře zná minimálně půlka národa. Většinou jsou také bohatí, protože během sportovní kariéry vydělali miliony. Přesto jim zasloužený důchod nestačí a hledají, čím se zabývat dál. Čím dál častěji se přitom bývalí rekordmani a medailisté objeví v televizi jako moderátoři! Naposledy tenista Radek Štěpánek, který ovšem zatím raketu na hřebík ještě nepověsil.

ALEŠ VALENTA (42)
První vlaštovka mezi moderujícími sportovci. Trojité salto s pěti vruty na olympiádě v Salt Lake City v roce 2002 a zlatá medaile za odměnu otevřela sympaťákovi ze Šumperku nebývalé možnosti. Kromě moderování soukromých akcí a různých vyhlášení se vrhnul do pořadů v rádiu i televizi. „Bavilo by mě dělat sportovně televizní pořad, soutěžního nebo jiného charakteru. Něco, kde bych mohl zúročit moje zkušenosti ze sportu a sportovního marketingu a ještě se naučit něco nového," řekl ke svým plánům Valenta. Moderování zpravodajské relace odmítnul: „Cítil jsem, že by mě to nikam neposunulo v pracovní specializaci, kterou bych rád dělal." Zajímavé! A my jsme si mysleli, že víc než zprávy není…

ROMAN ŠEBRLE (40)
Dotáhl to nejdál!? Bývalá desetibojařská hvězda už rok moderuje zprávy na TV Prima. „Můj hlavní pocit z prvního moderování je dobrý. Řekl bych, že jsme to zvládli. Ze začátku jsem samozřejmě cítil velkou nervozitu, ale pak se to lepšilo a ke konci jsem si to i užíval," vyprávěl Šebrle po premiéře ve zpravodajství, do kterého naskočil s misskou Gabrielou Kratochvílovou. Kritika byla sice zprvu neúprosná, ale Roman se díky vyhlášené píli, bez níž by nedosáhl zlatých medailí, ohromně zlepšil. Jen tak dál!

RADEK ŠTĚPÁNEK (36)
Zatím to byla prý jen nárazová akce na zpestření vysílání, ale kdo ví!? Přední český tenista a v soukromí ohromný bavič (a také svůdník) naskočil nečekaně do Sportovních novin na Nově vedle Inny Puhajkové. Nevedl si úplně zle, nicméně vadu na kráse jeho vystoupení podle odborníků mělo. Špatný přízvuk, skelný pohled… „Ufff, odvysíláno," odfrknul si na Facebooku a vlastně vystihl vše podstatné. Učit by se musel dost, a tak je prozatím dobře, že tenisovou raketu na hřebík nepověsil. A do budoucna je možné úplně všechno!

MATS WILANDER (50)
Game, set and Mats se jmenuje pořad, který pravidelně doprovází tenisové grandslamové turnaje. A hlavní akvizicí není nikdo jiný než slavný Švéd. Vtipně glosuje veškeré dění na turnajích, zve si hosty a dává tak tenisu zajímavý doplněk. Na rozdíl od kolegů a kolegyň, kteří trénují současné hráče, dal svůj obličej všanc veřejnosti. „Z Wilandera se postupem času stal opravdový expert. Ví, co chce říci, umí se dostat do hloubky problému a většinou neztrácí čas přemýšlením," pochválil Matse šéfkomentátor české verze Eurosportu Michal Šíma.

IDEÁLNÍ MODERÁTOR podle Šípu
DOMINIK HAŠEK (50)
Hašek na Hrad? Kdepak, slavný „Dominátor" by se mnohem více hodil do zpráv a je jedno v jaké televizi. Jako jeden z hrstky slavných sportovců má dokončené vysokoškolské vzdělání a s vystudovaným dějepisem by rozhodně neměl problém cokoliv přednášet či vykládat. A navíc jeho současnou partnerkou není nikdo jiný než první žena českých médií Libuše Šmuclerová. O nějaké ty rady a tipy by tedy Hašek neměl nouzi…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů