Šíp.deník.cz

Ze sporťáka Michala Hrdličky PROFI PŘÍTELEM? SEX je mu přednější než kariéra!

10 fotografií 10
Oblíbený sportovní moderátor ukázal děsivé následky sportu.
Oblíbený sportovní moderátor ukázal děsivé následky sportu.
Zdroj: TV Nova
Mladý sporťák Michal Hrdlička prý zažívá se svou partnerkou Karolínou Plíškovou těžké časy. Michal Hrdlička s tenistkami. Michal musel opustit zažitý životní styl. Michal si na moderování pořídil slušivou ortézu.
Sdílej článek:

Sportovní moderátor Michal Hrdlička (28) si vždy zakládal na tom, že pro kariéru by udělal snad cokoliv. I díky vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (38) se dostal do podvědomí diváků a na titulní strany časopisů. Lehce získanou slávu si náležitě užíval, ženy mu padaly k nohám. Jenže se zdá, že i tento rozmazlený floutek dospěl a lásku k tenistce Karolíně Plíškové (25) upřednostňuje před vysněnou prací i lačnými fanynkami. Partnerku totiž doprovází na turnaje i klidně na opačnou stranu zeměkoule… A je jasné, že při cestách si moc nevydělá!

Měli byste si také přečíst tyto články:

Bývalá holka Vojty Dyka je konečně šťastná: Dostala, co jí zpěvák léta ODPÍRAL!

Proč je Mahulena Bočanová stále SAMA? Chlapy straší OBROVSKÝMI nároky!

V minulosti to vypadalo, že by zdánlivě ambiciózní Michal šel i přes mrtvoly, aby se dostal k vysněnému postu. Práce na Nově mu zajistila publicitu, ale ne takovou, jakou mu zajistil vztah s hlavní tváří zpravodajství na Nově Luckou Borhyovou. Jenže láska i přesto, že spolu mají skoro tříletou dceru Lindu, nevydržela. A po dost bujarých mejdanech, kdy Hrdlička močil na veřejnosti, a balil, co před ním neuteklo na strom, dostal padáka i v televizi.

S Michalem to vypadalo nějaký čas bledě, ale zdá se, že láska sexy tenistky ho zachránila. Až po provalení jejich vztahu dostal job na internetové televizi, kde se věnuje milovanému fotbalu, ale i přes to, že získal práci, kterou zbožňuje, se zdá, že už pro něj není kariéra to nejdůležitější na světě. Teď má holku, kterou se tak rád chlubí a pro kterou by udělal cokoliv a jel kamkoliv!

Moderování omezil, místo toho radši jede na turnaj fandit své milované, které jeho přítomnost přináší štěstí. Až by se dalo říct, že se vlastně pro lásku a sex obětoval a stává se z něj profesionální přítel, který dělá vše, co partnerce na očích vidí a stará se o její zázemí tak, aby se všude cítíla jako doma.

Většinou se tohle děje spíš obráceně, zatím ještě stále není zvykem že by muž následoval ženu, mnohem častěji holka zahodí svou kariéru a jde za snem svého muže, třeba jako Veronika Kopřivová (25) a Jaromír Jágr (45). Ta se také stará především o to, aby se hokejista cítil co nejlépe a podával ty nejlepší výkony.

A Karolíně se přístup jejího milence vážně vyplatí! Jako "chlap v domácnosti" Michal opravdu obstál a nyní všem vytírá zrak, protože se zdá, že už na bujaré večírky plných sličných žen už ani nepomyslí. Poučil se, už jednou mu totiž sportovkyně dala nůž na krk (Hrdlička si užíval s cizími slečnami na festivalu v Karlových Varech), takže si od té doby dává velký pozor, aby neudělal žádný průšvih. Přeci jen takovou prestižní partii už by nemusel najít.

Michal s Karolínou si rozumějí nejen jako přátelé, rádi spolu sportují, a navíc mají k sobě natolik vzácný respekt, což se často nevidí. Každý, kdo už floutka z bohaté rodiny zatracoval, jen kouká, jak je krotký jako beránek. Karolína to s ním prostě umí, takže vyhrála na plné čáře…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů