Šíp.deník.cz

ŽHAVÁ galerie: Dokonalá modelka si ZAPOMNĚLA vzít na focení PODPRSENKU!

26 fotografií 26
18+
Martha Hunt miluje meditace... a nahotu.
Martha Hunt miluje meditace... a nahotu.
Zdroj: Profimedia.cz
Martha Hunt se může pochlubit dokonalým tělem. Martha Hunt předvádí hlavně prádlo. Dámy a pánové, Martha Hunt! Martha Hunt se naštěstí nestydí.
Sdílej článek:

Tenhle andílek, co chodí přehlídky pro Victoria's Secret, se umí proměnit v pořádnou dračici! Může za to oslnivé tělo a vášnivá povaha, díky které z ní odlétají při focení svršky rychlostí letících špuntů od šampaňského. Takže je jasné, že když si Martha Hunt ještě před pózováním zapomene vzít na sebe vršek spodního prádla, je to podívaná, na jakou se nezapomíná!

Křivky, kterým by málokdo odolal, si asi Martha moc dobře uvědomuje – proměnila je totiž v hodně lukrativní byznys. A i když jako vyhledávaná modelka nemá nouzi o peníze, naštěstí pro všechny muže si libuje především ve focení snímků, kde se zrovna moc nezahaluje v předraženém oblečení, co si může dovolit.
Své dokonalé tělo odhaluje vcelku pravidelně, což je asi také důvod, proč se už několik let těší velké popularitě.
A je naprosto jasné, že na společné návštěvy transcendentálních meditací, což je překvapivě koníček téhle jinak poměrně divoké krásky, si asi partnera hledá Martha jen těžko. Jak se totiž můžete přesvědčit na vlastní oči v naší galerii, udržet klidnou mysl je asi to poslední, co se vám vedle tohohle těla může podařit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů