Šíp.deník.cz

Zhmotněný sen mužů! Která z pekelně SEXY SESTŘIČEK byla odvážnější?

20 fotografií 20
Nádherné sestřičky se předvedly!
Nádherné sestřičky se předvedly!
Zdroj: Koláž Šíp
Takhle to vypadalo v zákulisí módní přehlídky. Mladší Bella (vlevo) a Gigi Hadidovy se pustily do souboje. Líbí se vám víc Gigi? Nebo preferujete brunetky? A takhle to vypadalo na samotném přehlídkovém mole. Gigi se po něm prošla již loni.
Sdílej článek:

Nebudeme si nic nalhávat. O milování se dvěma nádhernými sestrami zároveň někdy nejspíš přemýšlel každý muž. A tyhle nádherné kočičky přesně tuhle představu vzbuzují!

Nesmí vám uniknout

Poslední listopadový den patřil přehlídce roku. V Paříži se sešly v současnosti nejlepší modelky světa na pravidelné přehlídce Victoria's Secret.

Celosvětově vyhlášená značka spodního prádla si opravdu velmi vybírá, kdo se projde v jejích sexy kouscích po mole a letošní událost měla jednu netradiční zvláštnost. Mezi andílky se objevily dvě supersexy sestřičky z USA.

Gigi a Bella Hadidovy vskutku patří mezi to nejkrásnější, co světový modeling aktuálně nabízí, což ve francouzské metropoli jednoznačně potvrdily. „Byla to ta nejzábavnější a nejnervóznější zkušenost v mém životě. Chci to zažívat znovu a znovu a znovu," napsala na Instagram nadšeně mladší z krásek.

Která ze štíhlých krásek byla odvážnější? Odpověď hledejte ve fotogalerii!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů