Šíp.deník.cz

Život herečky Evy Holubové připomíná tragédii: ALKOHOL, DEPRESE, NENÁVIST!

Bezesporu jedna z našich nejlepších hereček Eva Holubová si za jeden život prošla tím, co někdo neprožije ani za deset životů. Žila bohémským životem, užívala si naplno, jako by tu byla poslední hodinu. Možná jí teď závidíte, ale právě takové bytí jí dostalo na takové dno, že se z něj sotva vyhrabala. A stále nad tou propastí balancuje.

1 / 22
Eva Holubová proslula bojem s nadbytečnými kily.

Eva Holubová proslula bojem s nadbytečnými kily. Zdroj: Koláž Šíp/Astrosat Media

V seriálu se objeví i Eva HolubováZdroj: Česká televize

Herečka Eva Holubová si zahrála hodně komických, ale i tragických rolí. Přesně tak by se dal vystihnout i její život. I když se umělkyně směje na všechny strany, tak v jejím jitru se sváděl boj, který byl nesmírně krutý.

Eva HolubováZdroj: Šíp

U herečky se totiž projevily šílené deprese, které se neustále vracely a vracely v kratších a kratších intervalech. Eva nevěděla, jak s nimi bojovat. I přes pěkný průběh jejího života jí neustále srážely na kolena. Sympatická brunetka už nemohla dál.

Není herečka Eva Holubová ještě mladá na skok do rakve?!Zdroj: TV Nova

Najednou zjistila, že ty šílené stavy depresí se jí zlepšují, když se pořádně napije. Alkohol působil na její bolavou duši jako tolik vytoužený lék. Jenže si herečka přestala uvědomovat, že něco tvrdšího k pití je dobrý sluha, ale špatný pán.

Eva Holubová s adoptivním synemZdroj: Šíp

Začala zapíjet žalostné stavy čím dál tím častěji, až si vlastně nepamatuje polovinu věcí, které se jí v životě staly. Dokonce sama prozradila, že lituje, že propásla dost času z dětství jejich dvojčat. Ti chudáci celé tomu strmému pádu na dno museli přihlížet.

Není herečka Eva Holubová ještě mladá na skok do rakve?!Zdroj: TV Nova

Začalo jí být všechno jedno, tancovala opilá na stole, někdy se dokonce svlékala do spodního prádla, domů chodila nad ránem. Neřešila, jak trápí své nejbližší a jak začíná být pro své zaměstnavatele velmi nespolehlivou. Odříkala natáčení, musela platit pokuty.

Eva HolubováZdroj: Šíp/Vlasta Luťanská

„Měla období, kdy pila hodně. Bylo mi to nepříjemné, občas vůbec nevěděla, kdo je,“ prozradila její dcera Karolína v pořadu 13. komnata. Evě v té době bylo naprosto ukradené, že má nějaké děti, které jí potřebují. Chtěla se jen zbavit těch depresí a žít v té své alkoholové bublině.

Eva HolubováZdroj: Šíp

Pak ale naštěstí přišel zlom, chtěla být zase dobrou mámou. „Když si třeba sundáte triko, sedíte v hospodě v podprdě, je vám všechno jedno a tvrdíte, že jste na plovárně, toho vám pak druhý den není dobře. Ale děsivější, když vám to někdo pak vypráví. A vy s hrůzou uvědomíte, že si to vybavujete. Někdy si naopak nepamatujete vůbec nic a to je úplně nejhorší,“ nechala se slyšet sama herečka.

Dvojčata Adam a Karolína Evy HolubovéZdroj: Šíp archiv

Začala sama sebe nenávidět, přemýšlela o sebevraždě, ale nakonec ta mateřská láska zvítězila a začala navštěvovat odborníky. Nikdo Evě nedával moc nadějí, byla na tom hodně špatně, ale její vůle byla tak silná, že opravdu zabojovala a vyplatilo se.

Bob Klepl a Eva HolubováZdroj: Herminapress.cz

Alkoholu se dnes ani nedotkne, na své úzkosti bere léky a její největší potěšení není zábava a nezřízené pití, ale její dvě děti a kariéra, která opět začala stoupat. Musela hodně dlouho přesvědčovat režiséry, že je opravdu čistá a je už zodpovědná, ale ta píle se vyplatila. Je z ní zase hvězda první velikosti.

Eva HolubováZdroj: Tilen Vajt

Eva Holubová si už ze sebe dokáže udělat pořádnou legraci:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů