Šíp.deník.cz

Známý český skladatel skončil náhle v NEMOCNICI! Co se mu stalo?

6 fotografií 6
Jarek slyšel od lékaře jasný verdikt - dvojitá zlomenina
Jarek slyšel od lékaře jasný verdikt - dvojitá zlomenina
Zdroj: Archiv
Zlomenina pořádně bolela Jarek nastoupil za tým Arabely... Jarek Šimek Jarek den předtím dováděl v posilovně
Sdílej článek:

Ševče, drž se svého kopyta! Známé přísloví se teď nejspíše honí v hlavě zpěvákovi a skladateli Jarku Šimkovi (41), který o víkendu skončil v pražské Thomayerově nemocnici se zlomenou rukou. A co že se stalo?

Jarek se stal členem fotbalového VIP týmu osobností Arabela a na svůj první zápas jen tak nezapomene. "Jsem prostě nemehlo. Obdivoval jsem Standu Hložka, Kamila Emanuela Gotta, Michala Hudčeka a další své kolegy jak výborně hrajou, vystřídal Kamila Emanuela Gotta v bráně, a tak jsem se snažil, že první míč, který na mě letěl do brány jsem sice vyrazil, ale bohužel odnesla to ruka," popsal Šípu Šimek, který bezesporu nebude zdatnou konkurencí slavného českého brankáře Petra Čecha ani ve snu…

Zranění se na skladateli podepsalo tak, že dokonce omdlel. "Cítil jsem v zápěstí velikou bolest, ale přesto jsem zápas dohrál. Dokonce jsem pak odzpíval i své pěvecké vystoupení. Když jsem na jevišti, jsem jako v tranzu. Bolest jsem prostě nevnímal, až doma začalo to pravé peklo. Udělalo se mi špatně a probral jsem se až dotlučenej na zemi. Celou noc jsem pak nespal. Přátelé mě druhý den přemluvili, ať si zajdu k doktorovi a i když jsem se tomu bránil jak čert kříže, nakonec jsem to udělal. Výsledek, zlomenina v zápěstí a minimálně na dva měsíce sádra," dodal umělec, jehož plány na nové skladby budou muset chvíli počkat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů