Šíp.deník.cz

Zpěvačka Linda Finková překvapila a ZHUBLA: Jak velká změna u ní nastala?

5 fotografií 5
Linda Finková
Linda Finková
Zdroj: Herminapress.cz
Linda Finková mívala pár kilo navíc. Teď kvůli zpěvačce museli přešívat kostýmy. Teď kvůli zpěvačce museli přešívat kostýmy. Teď kvůli zpěvačce museli přešívat kostýmy.
Sdílej článek:

Linda Finková (47) prošla přes léto velkou změnou. A tak trochu tím zavařila svým šéfům. 

Sice už nejsou spolu, něco společného ale Linda Finková a Richard Genzer stále mají. On nedávno shodil pětadvacet kilo a ona? Zpěvačka mívala o pár kil navíc a přesto, že to při zpěvu samozřejmě nevadilo, sama se ve svém těle necítila nejlépe. A tak se rozhodla, že se svou postavou něco udělá a přes léto se do toho opřela. 

Nejen, že omezila jídlo, ale také si pravidelně chodí zahrát badminton, který jejímu tělu velmi prospěl. Pokud se bála, že se po prázdninách nevejde do divadelních kostýmů, pletla se. Nejen, že se do nich vešla, ale naopak je kvůli její útlější postavě museli přešívat. 

Diváci mohou zpěvačku vidět mimo jiné i v divadle Broadway, kde se objeví v obnoveném představení z pera Michala Davida Tři mušketýři. Libreto napsali Lou Fanánek Hagen a Libor Vaculík. Celé dílo zrežíroval druhý jmenovaný.

Tento muzikál prošel od své premiéry velký kus cesty. Dvě sezony úspěšně bavil diváky v Praze, poté se přesunul do Divadlo Nová scéna v Bratislavě a v roce 2009 odletěl až do Jihokorejského Soulu. A nyní je zpět v Divadle Broadway. Znovu ožívá romantický příběh plný lásky, přátelství ale i intrik a nenávisti.

V hlavních rolích se kromě Lindy Finkové představí Josef Vojtek v roli Athose, Stanislav Hložek jako Porthos. Roli mladého D´Artagnana si zazpívá Tomáš Beroun a nově také Jan Kopečný. Juraj Bernáth jako Aramis. Roli Mylady, intrikářky a ženy plné zloby a nenávisti se zhostí Alžbeta Bartošová a Sylva Schneiderová. Třešničkou na dortu bude komediální dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer v rolích Plancheta a Bonacieuxe.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů