Šíp.deník.cz

Zpěvák Josef Vágner EXKLUZIVNĚ pro Šíp: Prozradil VELKÉ RODINNÉ TAJEMSTVÍ!

Usměvavému synovi Karla Vágnera Josefu se teď mění život od základů. Pro Šíp otevřel soukromí a dokonce nám prozradil tajemství, které dlouho držel v sobě. V živém rozhovoru také řekl, proč se ženil v Řecku a jak se jeho táta těší na vnouče.

1 / 19
Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.

Zpěvák Josef Vágner vypadá jako klučík, ale přitom už je to ženatý muž a brzy se stane tatínkem.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Facebook.com

Se sympatickým zpěvákem Pepou Vágnerem jsme se sešli mezi představeními muzikálu Muž se železnou maskou. Zrovna včera měl dvě představení po sobě, ale na Šíp si udělal chvilku času, abychom si mohli popovídat o jeho životních změnách.

Na začátku červa vstoupil do manželství s krásnou Němkou Marlene, která si vzala manželovo příjmení.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Facebook.com

Dokonce prozradil rodinné tajemství, o kterém dřív moc nemluvil. Vlastně to celé vysvětluje, proč se ženil v Řecku, když jeho přítelkyně je Němka a sám je velký vlastenec. Ale jeho rodné kořeny ho táhly k moři.

Nechtěl svatbu v Česku, ale chtěl být blízko svým řeckým příbuzným. I když to bylo velké rodinné tajemství.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Facebook.com

„Já jsem totiž z jedné čtvrtiny Řek. Nikde jsem se o tom nějak nezmiňoval, ale moje svatba to vlastně prozradila. Každý se nás totiž ptal, proč se s Marlene budeme brát zrovna v Řecku. A tady je vysvětlení, tatínek mé maminky byl Řek,“ rozpovídal se Pepa pro Šíp.

Marlene v září porodí miminko. Přesto, že měla už větší bříško, celý výlet do Řecka si užila bez omezení.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Facebook.com

„I když na to vzhledově nevypadám, mám v sobě horkou krev. Jelikož tam stále žije část příbuzenstva, prostě to místo bylo jasná volba. Pojali jsme to vlastně jako takovou dovolenou a velkou party. Vždycky jsem si takovou svatbu přál,“ povídal zpěvák dál s tím, že celou velkou událost plánoval sám.

Pepa se nezdá, ale je to velký romantik. Dokonce při obřadu brečel jako želva.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Profimedia.cz

„Bylo to trošku náročnější, ale stálo to za to. Každý den jsme pro naše hosty připravili nějaký program, aby se nám nenudili, čehož jsem se z počátku hodně bál, nakonec to ale krásně vyšlo. Všichni byli nadšení a byla to pořádná svatba se vším všudy,“ pokračoval.

S kamarády zapařil, ale stihl se věnovat všem příbuzným, i těhotné partnerce.

Sympatickému Pepu Vágnerovi začíná nová životní etapa.Zdroj: Profimedia.cz

A nebylo jeho novomanželce líto, že na svatbě byla těhotná a nemohla si ji užít se vším všudy? „Nejdřív mi to vyčítala, že já tam budu pít a bavit se a ona bude omezená. Jenže při plánování sňatku jsme nevěděli, že budeme čekat miminko, nebylo plánované, ale nakonec se bavila i tak,“ smál se Pepa.

Než byla Marlene těhotná, ráda chodila v dost odvážných modelek. A Pepa na ni byl velmi pyšný.

Josef Vágner se svou snoubenkou.Zdroj: Profimedia.cz

Jak se vlastně připravuje na novou roli tatínka? „Musím se přiznat, že si to zatím nedokážu moc představit. Ale už se těšíme. Miminko se má narodit v září a já získám svou životní roli, konečně. Ale jestli budu přebalovat, tím si teď nejsem jistý,“ usmíval se Pepa.

Má strach, že by se mu mohlo udělat nevolno, protože má dost citlivý čich.

Do své práce je naprosto zapálený.Zdroj: Facebook.com

„I když máme doma zvířata a občas musím taky po nic uklízet, já mám slabý žaludek, takže to asi nechám na mamince. Ale uvidíme, jaké to bude, až se miminko narodí. Zatím nemáme ani žádnou výbavičku. Ale podle mých informací prarodiče mají pro nás překvapení,“ dodal Pepa při živém rozhovoru v Divadle Broadway.

Pracuje o sto šest, aby dokázal rodinku uživit. Hraje v několika muzikálech a často vystupuje se svou kolegyní Míšou Gemrotovou.

Často spolu vyrážejí do společnosti.Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů