Šíp.deník.cz

Zuzana Bubílková překvapila: Nová práce a běhání jen v podprsence!

Soustředení finalistů jubilejního 20. ročníku Muže roku se letos odehrává v Tunisku. Šíp pro vás vyrazil do slunného, i když trochu větrného letoviska, aby odhalil, že soutěž stvořená pro vyvoněné svalovce možná nedopadne výhrou žádného z finalistů!

1 / 9
Zuzana Bubílková na soustředění Muže roku

Slunné Tunisko a pětihvězdičkový hotel Jaz Tour Khalef letos hostí 20. ročník soutěže Muž Roku. Všech 12 finalistů, kteří se budou ucházet o titul muže roku, se od rána do večera nezastaví. Focení u bazénu, v koloseu, jazykové kurzy nebo nacvičování choreografie. Když zbyde čas, chodí se i najíst.

Stejně vytížený program má i legendární moderátorka Zuzana Bubílková. U bazénu ji moc často neuvidíte. Od rána okupuje fitko, plave ve vyhřátém vnitřním bazénu, odpoledne se chodí proběhnout po ramadánem vylidněném městě.

Denně uběhne až 10 kilometrů

Zuzana Bubílková na soustředění Muže rokuZdroj: muzroku

,,Vím, že jsem stará, ale ráda cvičím a chodím do fitka,“ přiznala Šípu. Nikdo si samozřejmě nemyslí, že je paní Bubílková na cokoliv stará. Denně uběhne 8 až 10 kilometrů. Překvapení Tunisané se za ní jen otáčí.


,,Chtěla jsem si vyběhnout po pláži, ale nabíral se mi písek do bot, proto jsem si to vyběhla ve sportovní podprsence do místních ulic. U Brány hotely byli tak překvapení, že zapomněli sundat závoru,“ prozradila zábavnou historku ze svých letitých návštěv Tuniska.

Finalisty vyšachuje ze hry

Zuzana Bubílková na soustředění Muže rokuZdroj: muzroku

„Rekordy netrhám, to v žádném případě. Běhám proto, aby se rozhýbala, dokud to ještě jde.“ Jeden by řekl, že se Zuzana snaží stát vůbec první finalistkou pánské soutěže a porazit všech 12 fešáků. Škoda, že jí něco chybí, náš hlas by jistě měla.

Kromě denního zápřahu fitka a ulic ve městě Sousse se Zuzana věnuje výrobě šperků. Se svou kamarádkou, výtvarnicí Alenou Cikovou, do Tuniska přivezla zhruba 30 kilogramů korálků, drahých kamenů, malých mušlí a všechny známé odstíny barev.

Relaxuje u výroby šperků

Zuzana Bubílková na soustředění Muže rokuZdroj: muzroku

Během volných chvil u bazénu tvoří náramky a náhrdelníky. Původně určené pro finalisty soutěže, výtvory dvojice „BuCi“, jak si dámy říkají, skončili i v rukou náhodných kolemjdoucích, které netradiční tvorba zaujala. Z dovolené a si Zuzana kromě vyrýsované fitness postavy odnese i nemalý výdělek. My už náramek máme.

Zuzana Bubílková na soustředění Muže rokuZdroj: muzroku

A co se děje v Šípu?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů