Šíp.deník.cz

ZVRÁCENÉ CHOUTKY manželky Navrátilové: Nepochopíte, co má ráda v posteli!

Latexové oblečky, sado-maso, svazování… To vše si zřejmě užívá tenisová legenda Martina Navrátilová. Jak se totiž ukázalo, její manželka Julie Lemigová má v sexu ráda věci, které by spoustu normálních lidí vyděsily!

1 / 5
Martina se svou snoubenkou.

Překrásná bývalá miss Sovětského svazu je partnerkou slavné tenistky již více než deset let. A celou tu dobu se v zámoří spekuluje, proč Navrátilová tak dlouho otálela se zásnubami. Že by za to mohla nejistota, jestli zvládne vášnivou Julii Lemigovou ukočírovat?

Zdroje blízké tenistce tvrdí, že bývalá sportovkyně měla hrůzu z praktik, které mají na svědomí i smrt Juliina dlouholetého milence!
„Martina o tomhle všem věděla od první chvíle, co se poznali," říká k tomu člověk z okolí Navrátilové.

Než se dala dohromady s Martinou, byla Julia několik let milenkou blízkého přítele bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, bankéře Édouarda Sterna. S tím se seznámila v roce 1997 a dokonce si spolu pořídili syna Maximiliena, jenž se narodil o dva roky později. Pranic nevadilo, že Édouard byl v té době ženatý. Milenky i milence si užíval i tak, rád s nimi praktikoval sadomachistické praktiky, kterých se evidentně nemohl nabažit.

Vztah ovšem zasáhla tragédie – Maximilien zemřel v pouhých pěti měsících, když se o něj starala buhlarská chůva, která následně záhadně zmizela a policie ji nikdy nenašla. Vzhledem k nedostatku důkazů pak smrt kojence kvalifikovala jako přirozenou.

Zemřel nakonec i Édouard. Policie ho našla v ženevském hotelu. Byl připoutaný k židli, oblečený v latexu a v zadku měl zastrčený vibrátor…

V roce 2009 byla za jeho vraždu odsouzena Cecile Brossard, další z Édouardových milenek. Odseděla si osm let. K vraždě se přiznala. Zabíjela proto, že se na ni muž vykašlal.

Další z jeho milenek svým způsobem do vězení zamířila také. Do vězení lásky. V manželství s Martinou Navrátilovou žije už 4 roky…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů