Šíp.deník.cz

VIDEO: Miminko slyší poprvé hlas mámy! Jeho reakce... Připravte si kapesníky!

Hunterovi udělal hlas mámy velkou radost.
Hunterovi udělal hlas mámy velkou radost.
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Malý Hunter se narodil se sluchovými problémy. Je to jen pár týdnů, co od doktorů dostal naslouchátka. Když je měl na sobě poprvé, maminka si natočila, jak bude její syn reagovat, až uslyší její hlas. A asi sama nečekala, co se stane.

Kam dál? Třeba sem:

20 případů ZVÍŘECÍ SPOLUPRÁCE vás přesvědčí, že dělat věci v týmu má smysl!

Zasnoubená Adéla Banášová: Vysněný život ničí OBROVSKÁ TRAGÉDIE!

Snad se ani nedá popsat vlna emocí, která zaplaví každou matku poté, co poprvé spatří úsměv ve tváři svého dítěte, když slyší její hlas. Něco takového člověku doslova změní život, okamžitě pocítí závazek a touhu udržet dobrou náladu milované ratolesti pokud možno alespoň na celý život.

Jenže ne každému se tohle poštěstí… Své by o tom mohla vyprávět maminka malého Huntera, který se od narození potýkal se sluchem, skoro vůbec neslyšel. Takže o podobném zážitku si mohla nechat jen zdát.

Aby se Hunterův život dostal do normálu, dali mu lékaři naslouchátka. První den, co je měl na sobě, chtěla maminka pochopitelně zaznamenat.

„Slyšíš maminku? Už slyšíš?" ptala se hlasem plným obav.

A malý roztomilák z Ohia jí svou reakci asi nemohl udělat větší radost! V jeho tváři se objevil asi ten nejširší úsměv, jaký umí miminko předvést – úsměv plný štěstí.

Podívejte se sami.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů