Šíp.deník.cz

8 způsobů, jak muži PŘEDSTÍRAJÍ ORGASMUS! Ano, vážně to občas dělají

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Předstírání už není jen výsadou žen, ale pouští se do něj i muži, co by už šli raději spát…

1. Říká „už budu" bez jakéhokoli nadšení

Všichhni milují, když to na ně jde. Pokud tedy váš partner pouze formálně oznamuje, že se blíží jeho orgasmus se stejným nadšením jako vystřihuje kupony na slevy, dá se předpokládat, že lže.

2. Křičí, jako když ho na nože berou

Může to být fajn, ale když vám někdo řve přímo do ucha, není o co stát. Zvlášť, když jindy jen zaheká a svalí hlavu do polštáře. I velký křik je známkou nečekaného podvodu.

3. Chybí sperma

Chlapi většinou nemají orgasmus projevující se neviditelným spermatem. A jestli není ani v použitém prezervativu, je to jasné.

4. Pořád je tvrdý jako kámen

Erekce většinou krátce po vyvrcholení odpadá. Je to podobné jako s uhelnými doly – když je vytěžíte, už se prostě nejezdí fárat…

5. Hned po sexu běží do koupelny

Možná se snaží nehotovou věc dodělat ručně. Poslouchejte proto, jestli z koupelny nezaslechnete rytmické zvuky. Pokud ano, je vše jasné.

6. Hned poté usne

Chlapi občas potřebují spánek více než sex. Nevěříte tomu? Vážně to tak je.

7. Pořád se vás ptá, jaké to bylo

Jestli používá fráze jako „zatraceně, to ale byla jízda!" a „božínku, to bylo něco!" pořád dokola, může to být příznakem toho, že se vše neodehrálo tak jako obvykle. Zvláště, pokud se jindy jen mlčky usmívá. 

8. Jeho orgasmus přijde zničehonic

Celou dobu potichu oddychuje a najednou se v něm ve vteřině probudí hurikán vášně? To může být také cesta, jak ukončit něco, co ho nebaví.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů