Šíp.deník.cz

Chcete být Pretty Woman? Zde je zaručených DESET rad, jak sbalit boháče!

On má peníze, ale vy zase prsa! Dokonalá souhra.
On má peníze, ale vy zase prsa! Dokonalá souhra.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Nemusí jít pouze o nesplnitelný sen. Bohatí muži skutečně existují. Stačí je najít a dostat se jim na kobylku. Jak? Nastudujte náš manuál pro začínající „Pretty Woman".

1. Nebojte se mít vysoké cíle. Jen tak se vám splní. Přestaňte vzdychat u telenovel a přesvědčte sama sebe, že najít movitého muže je možné.

2. Nejprve musíte investovat. Ani ne peníze, spíše vůli, čas a pot. Zhubnout nebo zformovat postavu dokáže každý. Začněte také jíst zdravě. Následovat musí návštěva kadeřníka, kosmetičky a manikérky. Zapomeňte na tradice, buďte odvážná.

3. Oživte šatník. Nebojte se kratších sukní, hlubších výstřihů. Dobrou službu udělají upnuté džíny. Základem jsou lodičky, tenisky naopak vyhoďte.

4. Kam se vydat? V době oběda zkuste luxusní restaurace nebo hotely (dejte si nejlevnější jídlo), večer číhejte v nóbl kavárně nebo klubu (popíjejte sodu). O víkendech se ochomýtejte kolem tenisových nebo golfových hřišť (do hry se raději nepouštějte). V ideálním případě se na podobných místech nechte zaměstnat.

5. Vhodným revírem jsou i srazy drahých vozů, prodejny s luxusním nábytkem nebo aukce s uměleckými předměty. Párkrát do roka můžete vyrazit do ciziny. Přímořská letoviska plná jachet jsou pravým rájem.

6. Buďte záhadná. Neříkejte každému na potkání, že jste Božena z paneláku. Můžete prohodit, že vám přátelé říkají Sharon nebo Manuela a adresu hned tak někomu nedáváte. Nenápadně se zmiňte, že máte zkušenosti s modelingem.

7. Pokud to jde, na výpady s sebou vezměte kamarádku, aby váš záměr nebyl všem hned jasný.

8. Nastavte si morální hranice. Jestli chcete jít tvrdě za svým, nesmí vás rozhodit, že budete randit s mužem, který se bude ze schůzek omlouvat stylem: „Dnes ne, zlato, máme se ženou výročí."

9. Nepředstírejte, že jste také bohatá. Dlouholetý příslušník smetánky by vás rychle odhalil. Buďte přirozená, spoléhejte na své charisma. Není třeba být vyplašená, nervózní ani podlézavá. Nemyslete na stav vašeho a jeho konta. Vždy jednejte jako rovný s rovným.

10. Nevnucujte se, nechte se dobývat. Vzbuďte v miliardáři pocit, že nejste snadná kořist a jeho peníze jsou vám ukradené. On musí sbalit vás.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů