Šíp.deník.cz

Chcete si užít? Zde jsou SEXUÁLNÍ HRAČKY podle znamení horoskopu!

Každé znamení miluje něco jiného.
Každé znamení miluje něco jiného.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Máme tady druhý díl našeho velmi krátkého seriálu.

Váhy:

VáhyZdroj: winto
Jsou jako znamení velmi společenské, ženy jsou nejšťastnější v přepychovém prostředí, ideálně s hodně lidmi. Jsou okouzlující a bezstarostné. Ženy patří k velkým svůdkyním, umí ocenit především romantické typy. V posteli jsou velmi kreativní a vždy ochotny vyzkoušet něco nového. Protože v životě preferují jemnější věci, měly by vyzkoušet přívěsky Vesper.

Štíři:

štírZdroj: winto
Pozor na tohle znamení, nevyplatí se ho naštvat. Štíři jsou známý svými extrémními náladami, snadno vybuchnou. Sex s nimi je intenzivní, rádi mají věci pod kontrolou. Proto se nebrání použití fantazie. Ideální by pro ně proto mohla být tato síť, která oba zatáhne mimo realitu tohoto světa.

Střelci:

StřelecZdroj: winto
Optimistický, ale náladový. Takový bývá střelec. Ženy v tomto znamení nemají rády stres. Jsou velmi kreativní, se spoustou energie, zálibou dávat věci do pořádku. Mají rádi vysoce neobvyklé sexuální zážitky a jsou mistry ve vztazích na jednu noc. Báječná hračka pro ně bude prý tato Minna K.

Kozorohové:

KozorohZdroj: winto

Jsou rození vůdci, organizovaní, mají většinou životy pod kontrolou, pomáhají ostatním. Zdobí je trpělivost a klid, opomíjet nelze ani jejich stabilitu. Ženy tohoto znamení se udržují vždy elegantní, ve vztahu se rády ujímají vedení. Často mají sexuálně nabité nohy a kolena… Hračkou značka „ideál" by jim měla být Comet Wand Vibe, protože se dostane přímo k věci.

Vodnáři:

VodnářZdroj: winto

Jen tak je nezkrotíte, milují svou svobodu. Proto bývají nepředvídatelní a nekonvenční, zábavní a spontánní. Umí být dost tvrdohlaví, ale jsou to progresivní myslitelé. Ženy jsou nepředvídatelné a touží po vzrušení. Bývají nápadité, pokud jde o sexuální život, což vyžadují i od partnera. Proto je s nimi sex zábavný jako s málokým jiným. Mohla by je bavit neobvyklá I Rub My Duckie, která působí vesele, ale dokáže velké věci.

Ryby:

RybyZdroj: winto

Jsou velmi empatické, proto rády pomáhají ostatním. Proto potřebují ženy v rybách muže, který je jemný a bude mít porozumění, ovšem zároveň bude muset být rozhodný a skutečný vůdce, protože ryby obdivují dominanci. Vztahem se nechávají úplně pohltit. Dokonalou hračkou by proto pro ně měl být Ocean Vibe, který se k vodnímu znamení dokonale hodí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů