Šíp.deník.cz

Chcete zažít nejlepší orgasmus v životě? S tímhle návodem na něj dosáhne každý!

17 fotografií 17
Cesta k dokonalému orgasmu je překvapivě jednoduchá.
Cesta k dokonalému orgasmu je překvapivě jednoduchá.
Zdroj: Adina Rivers / YouTube
Specialisté z OneTaste předvádějí, jak dosáhnout dokonalého orgasmu. Specialisté z OneTaste předvádějí, jak dosáhnout dokonalého orgasmu.
Sdílej článek:

V roce 2001 vznikla společnost OneTaste, která se zaměřuje na objevování rozkoše skrz meditaci a pomalý sex. Celá praxe je určena výhradně pro páry, které se v průběhu sezení navzájem uspokojují. Součástí celého cvičení je i patnáctiminutová masáž klitorisu, jež by podle odborníků z OneTaste měla vést k orgasmu, jaký člověk nepoznal. Dokonce prý půjde o prožitek, který nepůjde s ničím srovnat.

Orgasmus je de facto tělesný projev, který je u muže charakterizován ejakulací semene a stahováním pánevních svalů u ženy. Netrvá to dlouho. „Podle některých výzkumů jde u ženy o pocit slasti, co trvá přibližně 18 vteřin… Muži to mají v tomto ohledu o něco lepší, orgasmické radosti si užijí v průměru kolem 22 vteřin," prozradila doktorka Debby Herbenicková časopisu Men's Health.

Jenže orgasmus podle firmy OneTaste slibuje něco jiného – podle tvrzení společnosti jde především o zlepšené propojení dvojice, které vede k celkově lepšímu prožitku lásky. Vše se může odehrát dvěma způsoby: buď doma nebo přímo ve studovně společnosti OneTaste.
V principu jde ale o hlavní tři zásady „pomalého sexu", které by podle Nicole Daedone, jedné ze spoluzakladatelek firmy, měl každý dodržovat, aby se mohl vytouženého nebeského orgasmu dočkat.

Jde o tohle:

1. Věnovat se tomu, co se právě děje, místo soustředění se na mety, na které chceme dosáhnout.
2. Nic si nekomplikovat, protože přímost osvobozuje a umožňuje čistší prožitek.
3. Učit se uznat a vyjádřit svou touhu

Pokud byste se o všem chtěli dozvědět detailněji, můžete pokračovat ve čtení v naší galerii.

Rádi byste si přečetli článek na jiné téma? Tak pokračujte zde: Karel Gott válčí s manželkou! Co se stalo?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů