Šíp.deník.cz

Chcete zpestřit intimní chvíle? Zkuste nuru masáž neboli KLOUZAVÉ potěšení!

Intimní chvilky dokážou zpříjemnit i dost překvapivé věci. Třeba mořské řasy.
Intimní chvilky dokážou zpříjemnit i dost překvapivé věci. Třeba mořské řasy.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Zdálo by se, že na poli tělesného laskání už nejde nic nového vymyslet. Přesto se stále objevují další novinky. Jednou z nich je i takzvaná nuru masáž, která má obrovský erotický náboj.

Je to něco mezi klasickou masáží a milostným aktem. Není výjimkou, když skončí nejen příjemným pocitem po celém těle, ale také sexuálním vyvrcholením. Při nuru masáži jsou totiž oba protagonisté zcela nazí a kloužou po sobě svými těly.

Vlhká těla
Podobné masáže jsou už po staletí populární zejména na Dálném východě, ale v posledních letech se šíří také do Evropy. Používá se gel, který má řadu unikátních vlastností. Vyrábí se z výtažků hlubinných řas a jeho domovinou je Japonsko, kde slovo nuru znamená kluzký.

Gel je na vodní bázi, je bezbarvý, bez chuti, bez zápachu a na rozdíl od jiných masážních přípravků nelepí, nezanechává skvrny a snadno se smyje obyčejnou vodou. Rovněž má blahodárné antibakteriální a výživné účinky a pokožka po něm zůstává hebká a hydratovaná.

Před masáží je potřeba nachystat vhodné lůžko. Mělo by být z nepropustného materiálu, který lze snadno otřít. Ideální je gumová matrace, ale lze použít i prostěradlo z PVC.

Lahvičku s nuru gelem je potřeba nechat chvíli nahřát v teplé vodě. Oba protagonisté se mezitím obvykle odeberou do sprchy, protože k dokonalému účinku gelu je potřeba vlhká pokožka. Není pochyb, že společná koupel poslouží jako dokonalá předehra a vytvoří mezi účastníky intimní atmosféru.

Je to nevěra?
Gel se nanese na vlhká těla a nechá se chvíli volně stékat. Zatímco jeden leží, druhý po něm začne klouzat celým svým tělem. V tomto ohledu se vynalézavosti meze nekladou, záleží pouze na tom, co je dvojici příjemné. Masáž obvykle poskytuje žena muži, ale může jít také o osoby stejného pohlaví, případně trojici.

Není bez zajímavosti, že už také u nás jsou specializované salóny, kde jsou k dispozici sličné masérky, které zákazníkům nabídnou své tělo k dispozici. Je dovoleno všemožné vzájemné laskání, takže není nic divného, když při masáží dojde k vyvrcholení. Samotná soulož s masérkou je ale obvykle přísně zakázána. Návštěva takového studia pro někoho může znamenat zajímavou alternativu. Dosáhne sexuálního uspokojení, ale před svým svědomím si obhájí, že nešlo o klasickou nevěru…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů