Šíp.deník.cz

Co prozradí den narození? Ve světě VZTAHŮ (i sexu) hraje vážně velkou roli!

Někomu to klape, jiní mají smůlu. Vysvětlení lze hledat ve dnech, kdy dotyční přišli na svět.
Někomu to klape, jiní mají smůlu. Vysvětlení lze hledat ve dnech, kdy dotyční přišli na svět.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Datum svého narození si pamatuje většina lidí. Ohledně dne v týdnu, kdy se ta velká událost odehrála, je to ale horší. Což je škoda. Nedělňáci jsou totiž dost odlišní třeba od středečníků.

Všichni znají znamení zvěrokruhu. Berani jsou tvrdohlaví, Váhy nerozhodné, Lvi zase pyšní. Existují ale i charakteristiky podle dnu v týdnu, kdy člověk přišel na svět.

Pondělí: Volnost nade vše
Lidé narození tento den milují prostor a svobodu. Rádi si dělají věci podle svého a jen velmi neradi se nechávají omezovat. Partner je musí přijmout takové, jací jsou. Pokud doufá, že je časem převychová, plete se. Pondělníci budou raději sami než v nesvobodě.

Úterý: Ve víru emocí
Zrozenci z tohoto dne jsou chodící mixér emocí. Neustále se v nich mísí pestrá škála nálad od euforie až do deprese. Soužití s nimi je pouze pro chápavé, tolerantní a trpělivé jedince, kteří je dokážou citlivě provést životem a uchránit jejich zmučenou dušičku před vnitřními běsy.

Středa: Tichá voda
Jejich revírem jsou knihovny a kavárny. Jsou to osoby tiché a plaché, které mají velmi bohatou fantazii a často do svého vymyšleného světa utíkají před krutou realitou. Milují knihy a četbou jsou schopni strávit celé dny. Jako partneři jsou spolehliví, i když pro někoho možná trochu nudní.

Čtvrtek: Na pokraji kolapsu
Vyznačují se hektickým životním tempem. Chtějí všem dokázat, že na vše stačí sami. Raději se starají o ostatní než o sebe, což je v mnoha případech dovede až na pokraj kolapsu. Potřebují k sobě zemitějšího partnera, který je dokáže zpomalit a naučí je vychutnávat krásy života.

Pátek: Vztahový otloukánek
Kdo se narodil v tento den, je nenapravitelným romantikem. Věří v lásku na první pohled, doufá, že s milovanou osobou zůstane po celý život a často se mu to podaří. Jakmile totiž najde vhodného kandidáta, upne se na něj a začne k němu vzhlížet jako k božstvu. O to hůře snáší případné rozchody.

Sobota: Chvála průměrnosti
Jde o průměrné lidi, ovšem v tom nejlepším smyslu slova. Nepodléhají náhlým výkyvům nálad, chtějí pouze najít spřízněnou duši a sdílet s ní svoje zážitky a myšlenky. Na rozdíl od pátečníků partnera nepovažují za nadpřirozenou bytost a touží s ním žít jako rovný s rovným.

Neděle: Divoká jízda
Tito lidé jsou rádi v centru pozornosti. Milují, když to kolem nich vře a pulzuje. S oblibou vedou ostatní, zbožňují sázky a chtějí být za každou cenu první a nejlepší. Soužití s nimi je jako jízda na divokém býkovi. Spousta vzrušení, ale nikdy nevíte dne ani hodiny, kdy si ošklivě natlučete.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů