Šíp.deník.cz

Co prozradí lak na nehty? Která barva znamená největší NÁRUŽIVOST ženy?

Červený lak je klasika. Hodně vzrušující klasika.
Červený lak je klasika. Hodně vzrušující klasika.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Kdyby ženy věděly, co vše o jejich sexuální náruživosti napoví odstín laku na nehty, nejspíš by ruce honem schovaly do kapes. Jenže ony to netuší, což dává mužům velkou výhodu, zvláště když se jim do rukou dostane šikovný manuál.

Červený lak: Zralá bohyně
Zkušená a elegantní žena, která si je vědoma své přitažlivosti. Signalizuje, že je připravená na lásku a flirt. V sexu už mnohé vyzkoušela a dávno ví, co jí dělá dobře. Nezaujme ji ale jen tak někdo. Moc dobře si je vědoma toho, co vše umí nabídnout.

Modrý lak: Pozor na zklamání
Zdá se, že jde o výjimečnou a extravagantní ženu. Zájemci o neobvyklé erotické hrátky ale budou patrně zklamáni. Vyznavačka zeleného laku sice ráda experimentuje, ale zároveň se potýká s velkým vnitřním strachem a nejistotou, takže není snadné ji přemluvit k něčemu novému.

Stříbrný lak: Chladná královna
Zapomeňte na to, že ji ukecáte. Většinou je uzavřená do sebe a na notorické donchuány a jejich naučené seznamovací věty je alergická. Když bude chtít, můžete se od ní dočkat silně vzrušujícího zážitku. Málokdo ale vydrží čekat, až roztaje.

Zlatý lak: Přelétavá včelka
Hledáte partnerku, která s vámi ochotně půjde na swingers párty? Pak jste tady správně. Milovnice zlatého laku je extrémně společenská, zábavná, ale také nestálá. Klidně se může stát, že z hanbatého večírku odejde s někým jiným než s vámi.

Zelený lak: Nenápadná domina
Po lahvičce s touto barvou obvykle sáhne dynamická a silná osobnost. Nejde o dobrou volbu pro romantické a citlivé duše. Žena se zelenými nehty není stavěná na nezávazné flirtování a dlouhé oťukávání. Pokud chce, jde hned a tvrdě na věc.

Bezbarvý lak: Nestydatá hospodyně
Jestli chcete vhodnou adeptku na takové to „domácí souložení", už nehledejte dál. Bezbarvý lak upřednostňuje praktická a nenápadná žena, což rozhodně není synonymum pro nudná a frigidní. Většinou má hluboko v šuplíku schovanou erotickou hračku a nebojí se ji použít.

Růžový lak: Továrna na něhu
Potrpí si na vlastní ženskost, pečlivě udržuje svůj zevnějšek a musí se na ni opatrně. Oplácí ale stejnou mincí. Rozdává něhu plnými hrstmi, miluje romantiku, která může místy zavánět kýčem. Když ji opatrně položíte na postel posypanou okvětními lístky, dovolí vám naprosto všechno.

Černý lak: Utajený poklad
Snaží se vypadat drsně, ale je to jen zdání. Když proniknete pod její chlapáckou slupku, najdete překvapivě zranitelnou a křehkou bytost, která se bojí, že zažije další zklamání. Přesvědčte ji o opaku a bohatě se vám odmění.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů