Šíp.deník.cz

Které ženy mají nejčastěji ORGASMUS? Výsledky studie vás hodně překvapí!

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Kdepak, výsledky téhle studie asi nepotěší žádného chlapa. Jak totiž ukázal nejnovější výzkum zvěřejněný v časopise Journal of sexual medicine, hlavním problémem ženiny cesty k orgasmu je podle všeho chlap…

Celého výzkumu se zúčastnilo celkem 2850 mužů a žen. Cíl? Vyzkoumat a zjistit, jestli mají orgasmus častěji muži, ženy, gayové nebo lesbičky. A odpovědi dotázaných asi vezmou sebevědomí nejednomu sexuálnímu náruživci.

Výzkumníci přišli mimo jiné na to, že muži mají při náhodném sexu daleko vyšší pravděpodobnost orgasmu, než ženy, které si užívají tu samou kratochvíli.

Vyjádřeno v procentech to bylo 85 procent mužů oproti 63 procentům žen. Pokud jste tedy žena a hledáte noční povyražení, možná byste měla přemýšlet o tom, vlézt si do postele spíše s kamarádkou, než s kamarádem. Lesbičky jsou na tom totiž v tomto ohledu lépe než heterosexuálně zaměřené ženy. Orgasmu se při sexu na jednu noc dočkají plné tři čtvrtiny!

Ukázalo se také, že u chlapů je víceméně jedno, jestli svůj nástroj strkají do ženy nebo muže, gayové i heterosexuální muž měli téměř identické výsledky.

Pánové, to je na zamyšlenou…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů