Šíp.deník.cz

Kůzlata na výletě! OBDAŘENÁ MODELKA předvedla na pláži své přednosti!

22 fotografií 22
18+
Aida na pláži vybalila svůj nadupaný hrudník.
Aida na pláži vybalila svůj nadupaný hrudník.
Zdroj: Profimedia.cz
Kamarádka nezůstala s předváděním pozadu.
Sdílej článek:

Tak to byla jízda, po které bylo všem mužům okolo horko, i když třeba zrovna seděli ve stínu. Blogerka a modelka Aida Domenech si totiž vyrazila na pláž, kde si velmi netradičně pohrávala s vrchním dílek svých plavek, který se marně snažil zakrývat její přetékající přednosti. A nakonec svá ňadra ukázala všem! Pozadu nezůstala ani Aidina kamarádka, která zase prováděla lascivní prostocviky se svým pozadím. Prostě podívaná, kterou by si neměl nechat ujít žádný chlap!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Když si modelky společně vyrazí na pláž, bývá o zábavu postaráno. A ani není potřeba hrát divadlo nebo začít zpívat či tančit. Svůdná těla jako by sama přitahovala zvídavé pohledy. A ještě víc než obvykle jich přitáhla i Aida Domenech, především díky tomu, že se marně snažila zkrotit neposlušné plavky.

S těmi si pohrávala tak nešikovně, že jí z plavek nakonec ňadra zcela vypadla! Jak Aida, tak její kamarádka, drobnou nehodu přešly se smíchem.
Přesto ale představení nejspíš vzbudilo v Aidině kamarádce závist… Snad aby se těšila podobné pozornosti, pustila se do podivného cvičení, ve kterém hrál hlavní roli svůdný zadeček.

Jak to všechno vypadalo, se můžete podívat v naší galerii. A připravte se, že i když k nám léto zatím nedorazilo, z pohledu na těla těchto modelek se vám udělá pořádné horko.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů