Šíp.deník.cz

LÍBÁNÍ podle horoskopu: Které znamení je divoké a jaké naopak chladné?

Těžko najít jinou činnost, kterou lze provést tolika různými způsoby jako líbání.
Těžko najít jinou činnost, kterou lze provést tolika různými způsoby jako líbání.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Dát někomu pusu je jednoduché. Opravdu? Když se nad tím zamyslíte, lze to provést na sto různých způsobů. Agresivně, romanticky nebo třeba laškovně. O způsobu do značné míry rozhoduje znamení zvěrokruhu.

Beran: Ústa druhého považuje za jednohubku, kterou musí co nejrychleji zhltnout. Jeho polibky jsou rychlé a divoké, ale nemají příliš dlouhého trvání.

Býk: Jsou to vyznavači klidné síly. Chvilku trvá, než se rozhoupou, zpočátku líbají opatrně, ale upřímně, a když se ujistí, že jdou na věc správně, nebudou chtít přestat.

Blíženci: Casanova i Chaplin. Také v polibcích se projevuje jejich rozpolcená duše. Na chvíli vás uchvátí svým uměním, aby vše za okamžik přerušili rádoby legrační poznámkou nebo úšklebkem.

Rak: Dostat se do styku se rty Raka je jako dosednout do dětské peřinky. Okamžitě vás zavalí pocit lásky, tepla, klidu a něhy, takže z jeho náruče nebudete chtít odejít.

Lev: V jeho podání nejde o polibek, ale herecký výkon, za který očekává potlesk. Nedivte se, když se zahryzne do vašich rtů a pak s vámi ještě smýkne ze strany na stranu.

Panna: Jako by vám po rtech přejížděli malým pírkem. Polibky jsou tak jemné, že nemají daleko k lechtání. To ale neznamená, že by nebyly upřímné.

Váhy: Není mi cítit z pusy? Nerozmažu si rtěnku? Váhy obvykle řeší tisíc věcí okolo, takže opravdu žhavého a bezprostředního polibku se od nich dočkáte spíše výjimečně.

Štír: Polibky obvykle bere jen jako nutnou předehru, kterou je potřeba co nejrychleji přeskočit, aby se dostal k mnohem zajímavějším kapitolám svého sexuálního repertoáru.

Střelec: Jakmile spatří vhodný cíl, nic ho nezastaví. Je rychlý. Někdy až moc. Než protějšek stihne překvapením zamrkat, je po všem. Zvláštní znamení: Potrpí si na laskání ušních lalůčků.

Kozoroh: Jako byste se ponořili do bazénu rozkoše. Kozorozi líbají intenzivně, vášnivé, ale nikoli vulgárně. Jsou vždy na úrovni a představují neodolatelnou kombinaci chtíče a noblesy.

Vodnář: Má několik zvláštností. Miluje vlhké polibky, mistrně ovládá svůj jazyk a s velkou pravděpodobností se od rtů přesune ke krku. Také se při líbání snaží otevírat oči.

Ryby: Že jejich polibky studí? Zapomeňte! Naopak jsou romantické a zamilované. Chtějí se líbat často a dlouho. Až budete překonávat rekord v líbání, vyberte si k tomu Rybu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů