Šíp.deník.cz

Muži vs. ženy: Známe deset nejhorších mužských zlozvyků

Hraje si ve vaně rockera? Tak ho nechte. Hlavně když po sobě uklidí.
Hraje si ve vaně rockera? Tak ho nechte. Hlavně když po sobě uklidí.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Jsou na zabití, na mrtvici, případně na pěst. Soužití s muži je někdy těžkou zkouškou nervů i vztahu. Které věci dokážou spolehlivě vytočit každou ženu?

Vousaté umyvadlo

Titulek mluví za vše. Následky po mužském holení se obvykle nacházejí po celé koupelně. Nehledě na to, že muži se porostu zásadně zbavují ihned poté, co žena celou místnost uklidila.

Proč uklízíš?

Muž vyzbrojen novinami a gaučem, žena prachovkou a vysavačem. Typický obrázek, kdy by se napětí dalo krájet. Roznětkou pak snadno může být jeden vyčítavý pohled, na který muž bezelstně odpoví: „Proč to uklízíš? Já bych to pak udělal."

Kluzká lednice

Málokteré vybavení bytu dokáže vyvolat tolik zlé krve jako lednice. Muži se u ní mohu dopustit řady „přestupků". Dlouho ji nechávají otevřenou, zřejmě aby se dostatečně pokochali jejím obsahem. Stejně tak po sobě zanechávají vyjedené obaly, případně dveře ohmatávají mastnými prsty.

Kauza ponožky

Také si sundaváte ponožky tak, že zůstanou naruby? A nechápete ženu, která je před každým praním vztekle obrací do původní podoby? Pak vězte, že jinak by se našlapané nečistoty zapraly do látky.

Středobod vesmíru

Tato hra se také jmenuje „já mám vždy pravdu" nebo „všichni se koukejte na mě". Jedinci, kteří se neobejdou bez trvalé pozornosti okolí, jsou možná oceňováni v kolektivu, doma už méně.

Pivní počty

Problém nastává, když má muž poněkud jinou peněžní měnu a místo korun vše počítá na čepice. Konkrétně ty pivní. Na denním pořádku jsou tak věty typu: „Miláčku, ty nové závěsy jsou pěkné, ale víš, kolik by za ně bylo piv?"

Je toho zkrátka hodně, čím muži dokážou štvát ženy. A to jsme ani nezmínili obvyklé spory o zvednuté záchodové prkénko. Aby to ale bylo fér, za týden se podíváme na hitparádu nejhorších ženských zlozvyků.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů