Šíp.deník.cz

NAŠLI jsme 5 věcí, co chtějí všichni chlapi zažít v POSTELI se ženou

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Ženy by si rozhodně neměly nechat diktovat, jak se chovat v posteli. Ale v případě, že je to zajímá, chlapi jsou v podstatě hrozně jednoduchá stvoření. Nechtějí po vás, abystě dělaly něco pobuřujícího nebo divného – jen sem tam nějakou tu zdravotní sestřičku. Tady jsou některé další věci, co mají muži rádi.

1. Chtějí, abyste mluvila sprostě.
Pochopitelně nejde o to za každou cenu oplzle komentovat všechno, co se právě děje. Ale účinek několika málo dobře umístěných sprosťáren dokáže s chlapem divy. Zřejmě se v tomhle nenajde úplně každý, ale přece také není důvod zajít příliš daleko za vaše hranice. Slova a fráze jako „vlhká", „to mi dělá moc dobře" a „tvrději" patří k osvědčeným tahákům. Jen to proboha neberte až příliš vážně jako: „Mohu potvrdit přítomnost tvého penisu v mé vagině." To by asi zchladilo i pornoherce…

2. Chtějí, abyste někdy převzala kontrolu.
Je jenom pár věcí žhavějších, než dívka, která ví, co chce. A je hned několik způsobů, jak je ukázat muži. Teď si ovšem hned nepředstavujte latexový oblek, bič v ruce a za jeho práskání prohánění milence po ložnici (i když pochopitelně můžete). Spíš si představte něco jednoduchého, jako postrčit chlapa do postele a držet jeho ruce, zatímco jste nahoře. A stejně jako u sprosté mluvy nemusí jít o nic komplikovaného nebo špinavého.

3. Chtějí, abyste vymyslela další pozici.
Jestli je nějaká pozice, kterou jste právě objevila a chcete ji zkusit, směle do toho. Může to být klidně něco extrémně kreativního jako sex cirkus, co přejde v sex vířivku, stříkající šlahačku a banány, ale klidně i něco prostého jako na pejska nebo misionáře. Rozhodně se nebojte, že se jakkoli ztrapníte, i když se třeba vašemu partnerovi vaše žádost nakonec nebude příliš líbit (nebojte, ta pravděpodobnost je poměrně malá). Muže nažhaví už jen to, že vědí, jak vás vzrušit.

4. Chtějí překvapení.
Existují sice chlapi, které jistě vyděší, když vytáhnete tři robertky zpod matrace uprostřed sexu. Ale přidání nějaké nové věci k vašim hrátkám nikdy nebude špatný nápad. Sex na nečekaném místě, lubrikanty, hračky, předstírání rolí, to vše může fungovat. Jen mějte na paměti, že některým lidem to může přijít zvrhlé nebo nechutné. Takže se ujistěte, že se mu podobné věci líbí, než ho připoutáte k posteli a zavážete mu oči.

5. Chtějí se na vás dívat.
Vizuální stimulace bude na chlapy fungovat asi až do konce světa. Pozice, při kterých může muž celé milování skvěle pozorovat, se proto váš partner jen těžko nabaží. Stejně jako ho zaručeně vzruší, když vás bude pozorovat, jak uspokojujete sama sebe. A přitom mu zárověň můžete ukázat, jaké doteky máte ráda. Prostě dokonalost sama!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů