Šíp.deník.cz

NECHUTNÉ? Žena používá bakterie vlastního těla k výrobě dezertu! Který pak sní

K výrobě jogurtu se dá použít leccos.
K výrobě jogurtu se dá použít leccos.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Studentka medicíny se vydala na netradiční cestu, jak poznat sílu vlastní vaginy.

Studentka vědy na univerzitě ve Wisnonsinu se rozhodla pro podivuhodný experiment. Ceclilia Westbrook vyrobila dvě dávky vlastního přírodního jogurtu poté, co se dočetla v kuchařce, že se dá vařit i ze spermií, ale nenašla k receptu vhodný ženský ekvivalent.

„Svým způsobem je naprosto logické, že můžete udělat jogurt z vaší vlastní flóry, ale koho by to napadlo?" ptá se Cecilia. „Pochopitelně se tím pokusem vyjadřuje i mé feministické já, které chce říci něco o tom, jak krásné je propojení těla a jídla a zkoumání moci, jakou vagina má," dodala.

Složky do jogurtu sesbírala v noci vařečkou. Když vstala, ochutnala vzorek, který si prý dala s borvůkami. „Chutnalo to jako indický jogurt," řekla.

Celý pokus dokumentovala blízká kamarádka Cecilie Janet Jay. „Každá vagina má v sobě stovky různých druhů bakterií a organismů. Dominantní bakterie se nazývá lactobacillus, který často lidé využívají právě při výrobě jogurtu, nebo také mléka či sýrů," vysvětlila Jay.

K překvapení dívek ale dostaly od vrchního univerzitního mikrobiologa za své počínání vynadáno! Vysvětlil jim, že pokus mohl dopadnout opravdu špatně, protože se v těle nachází více bakterií, než jen lactobacilli. Pak prý rozzuřeně učebnu opustil. Takže doma to raději nezkoušejt

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů