Šíp.deník.cz

Nová móda: Zvětšení bodu G! Cesta k NEKONEČNÉMU VZRUŠENÍ?

K lepšímu sexu dopomáhají nejrůznější berličky. Nabídka plastických chirurgů je stále bohatší.
K lepšímu sexu dopomáhají nejrůznější berličky. Nabídka plastických chirurgů je stále bohatší.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

K lepšímu sexu dopomáhají nejrůznější berličky. Ženám ale nestačí silikonová ňadra, botoxové injekce, liposukce a umělé panenské blány. Nyní přišel na řadu i bod G.

Zvětšovat něco, co možná ani neexistuje, je zvláštní. Lidé jsou ale pro delší nebo mnohonásobný orgasmus ochotni podstoupit cokoli.
O existenci bodu G se už řadu let vedou vášnivé debaty i mezi odborníky. Jeden tábor tvrdí, že v pochvě není žádná extrémně citlivá oblast, která by při správné stimulaci nakopla sexuální prožitek do zcela jiné úrovně. Druzí jsou naopak přesvědčeni o existenci tajemného bodu, dokonce uvádějí, že ho lze nalézt přímo za stydkou kostí, přibližně 3 až 5 centimetrů od poševního vchodu.

Zázračná kyselina
Postup při zvětšení bodu G vypadá podobně jako při úpravě ňader. Jen místo silikonu se dovnitř injekcí vpraví vycpávka v podobě kyseliny hyaluronové. Zákrok se prování ambulantně a není nijak bolestivý. Výplň obsahuje také anestetikum, které minimalizuje nepříjemné pocity. Pacientka za půl hodiny odchází s vidinou nevídaných prožitků, takže jí ani nevadí, že je lehčí o téměř 20 tisíc korun.
Lékaři tvrdí, že se díky injekci bod G zvětší asi o 2,5 centimetru, takže ho pak najde opravdu každý. „Zázračná" kyselina se ale za půl roku vstřebá a zákrok je nutno opakovat. Zkrátka dokonalý byznys.

Neustálé vzrušení
Léčba pomocí vaginálních injekcí je vhodná hlavně pro ženy od 35 do 50 let, u kterých se po porodu nebo kvůli věku snížily sexuální prožitky. „Přesto k nám chodí i mnohem mladší ženy," říká Lucy Glancey z kliniky v Essexu.
Zákrok ale skrývá i určitá rizika, zejména hrozba infekce, bolestivý pohlavní styk či pocit neustálého sexuálního vzrušení. „Je na zvážení každé ženy, zda rizika podstoupí. V každém případě si ale myslím, že mnohačetné orgasmy jsou dostatečnou motivací, zvlášť pro ty, které vaginální orgasmus nikdy nezažily," dodává Glancey.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů