Šíp.deník.cz

Podváděná manželka nachytala muže při nevěře a dvakrát mu USTŘIHLA PENIS!

Milenka muže plánuje svatbu i přes to, co se stalo.
Milenka muže plánuje svatbu i přes to, co se stalo.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Pomstychtivou manželku po jejím činu zadržela policie. Muži už to ale penis nevrátí.

Podle čínských zpráv se otec pěti dětí Fan Lung (32) dopustil té chyby, že z manželčina telefonu posílal oplzlé mailíky své milence Zhang Hung (21), navíc v době, kdy byl s rodinou v domě v Shangqiu. Aby toho nebylo málo, z mailu se neodhlásil.

Mobil pak pochopitelně dostala do ruky jeho žena Feng, která neodolala, zprávu si přečetla, s tím i několik dalších, a to jí řádně rozparádilo. Celá bez sebe se chopila nůžek, vtrhla do ložnice, kde Fan Lung spal, a ušmikla mu bez milosti mužství!

Fan rychle odjel do nemocnice, kde mu jeho genitálie přišili po mnohahodinové operaci zpět. Jenže jestli se radoval, bylo to hodně předčasné… Feng se totiž vloupala do nemonice, našla pokoj svého nevěrného manžela a jeho penis znovu ufikla! Tentokrát jej vyhodila z okna.

„Vyrušil nás křik na ulici, na recepci někdo přiběhl, že se venku pere nahý muž s nějakou ženou," komentoval pikantní situaci mluvčí nemocnice. „Personál se hned běžel podívat, co se děje. Našli tam pacienta, kterému stékala krev po nohách a mlátil nějakou ženu. Vzali jsme ji na vyšetření, při kterém se ukázalo, že je to jeho manželka a penis mu znovu uřízla."

Bohužel, podruhé ho Fanovi přišít nemohli, protože se úd nepodařilo nikde v okolí nemocnice najít. Věří se tomu, že ho vzal nějaký toulavý pes nebo kočka.
„Ten muž ztratil hodně krve a museli jsme ho hned odvézt na chirurgii. Je stabilní, ale hodně emocionálně rozhozený," řekl mluvčí.

Do nemonice pak dorazila i Fanova milenka, která i přes tragickou událost s mužem nadále plánuje svatbu. „Nevadí, že přišel o svou plodnost, děti už má," prohlásila.
Paní Feng zatkla policie a čelí obvinění z ublížení na zdraví.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů