Šíp.deník.cz

První redukce penisu na světě: Prodělal ji puberťák s gigantickým přirozením!

Mladíkovo přirození na rentgenovém snímku před zákrokem.
Mladíkovo přirození na rentgenovém snímku před zákrokem.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Sedmnáctiletému klukovi měřilo jeho ochablé mužství téměř osmnáct centimetrů, v obvodu pak neuvěřitelných 24 a půl centimetru! Podle lékařů připomínalo míč na americký fotbal.

Podle chirurgů šlo o vůbec první zmenšní pánské chlouby v historii. Než k operaci došlo, penis mladíka měl podle lékařů tvar rugbyového míče, čímž chlapci znemožňoval sportovní aktivity i sex.

„Můžete ho udělat menší?" šokoval svou otázkou postižený tým expertů. Nic podobného od žádného muže před ním neslyšeli.

„V kariéře každého urologa jednou nastane situace, která je tak jedinečná a s ničím nesrovnatelná, že zůstanete jen beze slova stát." přiznal urolog Rafael Carrion z Univerzity South Florida. „U mě to byla otázka ‚můžete můj penis udělat menší'".

Hoch lékaři vysvětlil, že nemůže kvůli atypickému tvaru svého přirození dosáhnout erekce. Dokonce prý kvůli tomu nemůže nosit ani spodní prádlo! „Popsal to, jako by ho měl ze všech stran obalený špekem," řekl Carrion.

Operace nakonec proběhla výborně a pacient si pak pochvaloval nejen lepší estetický vzhled svého „nejlepšího kamaráda", ale také jeho zlepšenou funkčnost. „Říkal, že jsme mu změnili život, prý se teď pořád jen směje," uzavřel Carrion.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů