Šíp.deník.cz

Šest nejšílenějších úmrtí kvůli sexu! Čtěte, na co si dávat POZOR!

Milostné pletky na pracovišti jsou pro někoho denním chlebem.
Milostné pletky na pracovišti jsou pro někoho denním chlebem.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Sex, to nemusí být jen nekonečné potěšení. Někdy při něm jde i o život! Nevěříte? Pak si projděte náš přehled, který vás přesvědčí.

1) Elektřina při sexu
Kirsten Taylorová z Pennsylvánie byla nalezená mrtvá ve svém mobilním domě poblíž New Yorku. Policie z činu obvinila jejího manžela Tobyho.
A co se vlastně stalo? Páreček si rád intimní chvilky zpestřoval použitím elektrického proudu, ale jednou se to nepovedlo… Toby omylem do manželky pustil o něco víc proudu, než čekal. Takový americký Petr Kramný…

2) Okurka místo vibrátoru…
Německý prodavař Oliver Dietmann (46) také přišel o milenku při milostných hrátkách. Ritu Varnu zabil okurkou! V červnu 2014 použil oblíbenou zeleninu, aby Ritu uspokojil. Pak jí chtěl „hadovku" dát do úst. „Jenže pak jsem si všimnul, že je v kuchyni nějaký kouř. Zapomněl jsem, že jsem tam smažil kus masa pro psa."

Oliver proto rychle utíkal do kuchyně, aby oheň uhasil. Jenže když se vrátil do ložnice, Rita nejevila známky života. Podle expertů jí okurka uvízla v krku a zabránila jí dýchat. (Bohužel neexistuje žádná zmínka o tom, proč se ji nepokusila vyndat sama, ale je možné, že měla na rukou pouta).

3) Škrtící praktiky
V roce 2009 celý svět strnul, když viděl fotografie mrtvého herce Davida Carradinea, kterého našli v jednom z hotelů v Bangkoku, kde se pokoušel zpříjemnit si autoerotiku dušením a bondáží genitálií. Vzhledem k tomu, že se nejspíš přivázal sám, kvalifikovala thajská policie jeho smrt jako nešťastnou náhodu. Tuto domněnku potvrdily hercovy bývalé manželky, podle kterých se podobným praktikám věnoval už v minulosti.

4) Infarkt po viagře
Na touhu stát se nadsamcem doplatil ruský mechanik Sergej Tuganov. Ten si naplánoval 12 hodin dlouhý sexuální maraton, přičemž mu sexuální apetit měla dodat plná lahev viagry. Svého cíle však nedosáhl, protože ho ještě před finišem schvátil srdeční infarkt.

5) Smrt papeže
Smrt při sexu občas potká i lidi, do kterých byste to neřekli. Třeba papeže. No ano. Dokonce dvě hlavy církve zemřely při sexu. Stalo se to Leovi VII., který vládl Vatikánu v letech 936-939. Ačkoli o případu existuje jen minimum informací, má se za to, že skonal přímo při aktu s milenkou. Stejně dopadl i Pavel II., který byl hlavou věřících v letech 1464-1471. Tomu se staly osudným hrátky s jedním z věřících chlapců…

6) Milování v parku
V roce 2015 si svou lásku chtěli zpříjemnit Američané Shakoor Arline a jeho partnerka Lisa Smithová. Nenapadlo je nic lepšího, než si to rozdat přímo v parku, kde zrovna byli. A někdo je přitom střelil oba do hlavy. V podezření byli zejména jejich oficiální partneři. Několik Arlineho známých se totiž nechalo slyšet, že milenci krátce před smrtí uvažovali o společném útěku do Arizony.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů