Šíp.deník.cz

Sex pro unavené a LENOCHY: Poznejte, jaké jsou odpočinkové polohy!

Chcete sex skoro bez námahy? I to lze zařídit.
Chcete sex skoro bez námahy? I to lze zařídit.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Znáte to. Přijdete domů utahaní, přesto byste si rádi spravili náladu intimní chvilkou s partnerem. Jenže on je na tom stejně. Jak si tedy užít téměř bez námahy?

Sex patří mezi fyzicky nejnáročnější lidské činnosti. Několik vteřin rozkoše si člověk obvykle musí tvrdě odpracovat. Většinou to nevadí, ale jsou chvíle, kdy zatouží po slastné chvilce téměř bez námahy. Nejde o neřešitelný problém. Existuje řada metod, jak se k orgasmu doslova „proflákat".

Potěšení bez pohybu
Zapomeňte na dlouhé rozehřívání. Žádné předvádění striptýzu, žádné aktivity vestoje. Prostě se svalte do postele a láskyplně se k sobě přitiskněte. I takový dlouhý pohled z očí do očí dokáže divy. A když se k němu přidá i zvídavá ruka, která zamíří do míst, kam se lidem běžně nesahá, o vzrušení bude postaráno.

Dobrou pomůckou pro líné milovníky je orální sex. S minimálním úsilím dosáhnout maximálního vzrušení. Navíc se dá provozovat vleže. V laskání se můžete střídat, lze ale použít i známou polohu 69. Ta se dá provozovat i tak, že oba partneři leží na boku.

Pokud se skutečně chcete hýbat co nejméně, je výborným společníkem masturbace. Oproti klasické souloži je energetická úspora značná. Když zapojíte příslušné erotické pomůcky, může být dokonce nulová. Uspokojovat se můžete vzájemně, nebo každý sám. I pohled na onanujícího partnera je velmi vzrušující.

Odpočinkové polohy
Jestli si sex nedovedete představit bez klasického milování, přece jen se budete muset uchýlit k větší fyzické aktivitě. Alespoň jeden z partnerů. Pro ženu je nejvíce odpočinková misionářská poloha. Muž si může ulevit alespoň tím, že nebude vzepřen na dlaních, ale jen na předloktích. Partnerku ovšem přitom nesmí příliš zalehnout a „zadusit".

V opačném gardu se nabízí pozice „na koníčka", při níž může muž pomáhat těžce pracující ženě tím, že ji bude rukama zespodu nadlehčovat.
Heslem lenošných milovníků by mělo být „nebudeme se pouštět do žádných větších akcí", přesto pokud se ve víru vášně odhodlají k náročnějším praktikám, i tak si mohou ulevit od námahy. Při sexu „na stojáka" je vhodné zapojit do hry nejrůznější nábytek, v příhodných podmínkách je pak tajným tipem sex ve vodě, která jak známo nadlehčuje.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů