Šíp.deník.cz

Na Tinderu našel ženu, co nikdy neviděl. V profilu měla fotku z jeho domova!

Láska někdy může vzniknout úplnou náhodou.
Láska někdy může vzniknout úplnou náhodou.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Tak tohle se jen tak někomu nepoštěstí…

Mezi miliony uživatelů, co si denně užívají aplikaci Tinder, se dosud nenašel nikdo, kdo by zažil něco podobného jako Mark Kowalczyk (19) ze západní Virginie. Když procházel fotografie možných partnerek, objevil Jennu Zagrodniczekovou (19), jejíž fotografie ho dost zaskočila. Na první pohled mu byla povědomá… Koupelna, ve které se dívka fotila, byla totiž jeho!

A při bližším pohledu se to potvrdilo – vážně stála v koupelně, kde se každé ráno prohlíží v zrcadle. „Málem mi to vyrazilo dech, nemohl jsem tomu uvěřit," svěřil se Kowalczyk.

Ovšem vysvětlení je prostě – Jenna se účastnila jednoho z Markových večírků, mají společné známé. „Uvědomil jsem si, že to musela fotit na nějaké naší party," prozradil Mark, jehož šok z dívky v domácí koupelně strhl na Twitteru lavinu nadšených reakcí.

„Jen jsem si chtěla na tom mejdanu udělat selfíčko," směje se s odstupem času Jenna.

Zprvu jí ale do smíchu nebylo. Když totiž Mark její fotografii zveřejnil, uživatelé Twitteru se předháněli v nejšílenějších teoriích, jak se dívka do domu dostala. Místo vzteku ale možná nakonec bude čelit i jinému pocitu.

„Máme se sejít o Halloweenu," řekla Jenna.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů