Šíp.deník.cz

Tajné EROTICKÉ fantazie mužů a žen? Budete PŘEKVAPENI o čem sní!

Češi jsou prý nejlepší v sexu. Opravdu?
Češi jsou prý nejlepší v sexu. Opravdu?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

V posteli vám to více méně klape, vystačíte si s běžnými praktikami a jen občas vyzkoušíte něco nového. V koutku duše ale toužíte po daleko ostřejších praktikách, včetně násilí či skupinovém sexu. Takové jsou podle vědců nejnovější zjištění o erotických fantaziích mužů a žen.

Pro někoho to může být poněkud překvapivé, ale je to tak. Mnozí ve svých tajných představách o sexu touží vyzkoušet poněkud netradiční techniky, jen se o tom stydí partnerovi říci. V hlavách pánů i dam se tak ukrývá například chuť na hromadnou soulož, lehké násilí, svazování, gumové obleky či dokonce SM praktiky. Neznamená to však ještě, že by to chtěli zažít v posteli doopravdy.

Odborníci z univerzity ve španělské Granadě oslovili celkem 2500 mužů a žen mezi 18 a 73 roky s heterosexuální orientací. A přišli na to, že mezi erotickými fantaziemi obou "táborů" jsou daleko menší rozdíly, než se všeobecně usuzuje. Ženy jen podle expertů o sexu fantazírují častěji (!) než muži.

A co že se jim honí v hlavách, ale bojí se na to zeptat? V obou skupinách se nejčastěji objevovaly intimní fantazie, kde hlavním hrdinou byl aktuální partner či partnerka. Na tom by ještě nebylo nic divného. Ale co se aktivit týče, pak pánové snili nejvíce o "trojce", náhodném sexu, swingers party a lehkém sado-masu. Dámy naopak preferovaly submisivní pozici.

Proto asi nikoho nepřekvapí, že značná část z nich myslí i na znásilnění. Objevuje se dokonce až v 62 procentech erotických fantazií něžného pohlaví, což ještě však neznamená, že by ho také chtěly zažít. To jen potvrzuje dřívejší šetření expertů, že lehce perverzní myšlenky a nápady v sexu jsou běžnější, než by si lidé možná byli ochotni sami připustit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů