Šíp.deník.cz

Tohle je DOKONALÁ ŽENA! Bohužel je umělá a stojí jako ojeté auto

4 fotografií 4
18+
Skoro se nechce věřit, že je umělá.
Skoro se nechce věřit, že je umělá.
Zdroj: Realdoll
Líbí se vám? Připravte si balík. Troška umělé erotiky. Jen promluvit... K figuríně lze objednat i prádélko.
Sdílej článek:

Když ji uvidíte poprvé, máte chuť ji pozdravit a pak se na ni vrhnout. Případně hned to druhé. Žádné reakce se ale nedočkáte. Je totiž dokonale umělá. Otázka je, do jaké míry je to vlastně nevýhoda.

Neodmlouvá, vždy je připravena, splní všechna přání, nechce za to zvát na večeře nebo kupovat drahé dárky. Přitom na první pohled je k nerozeznání od skutečné sexbomby. Tak vypadá nej-lepší „nafukovací panna" světa, kterou od roku 1996 vyrábí kali-fornská firma Real Doll. I když termín nafukovací panna je zavádějící. Jde spíše o dokonale vyvedenou figurínu, na jejíž podobě se podíleli špičkoví maskéři z Hollywoodu.

Sexy kostra

Na kovové kostře je nanesený silikon, všechny klouby umožňují stejný pohyb jako u člověka. Panna má tři tělní otvory, pohyblivé čelisti, pravé vlasy a každý klient si může při objednání sestavit dívku svých snů. Vybrat si může nejen barvu kůže a vlasů nebo velikost poprsí, ale i takové detaily jako úpravu nehtů, tvar ochlupení nebo stupeň nalíčení.

Umělá společnice je prakticky nezničitelná, lze ji brát do přírody, koupat se s ní ve vaně a v případě nepotřeby ji strčit do skříně.

Souboj s kilogramy

Připravte se na to, že při sexuálních hrátkách se docela nadřete. Figurína je totiž pěkně těžká, její váha se pohybuje kolem 30 kilogramů. Každá změna polohy nebo přemístění na jiné místo se tak rovná cvičení v posilovně. Však také výrobce doporučuje přepravu na kolečkové židli.

Mezi nevýhody lze počítat i cenu. Základní verze vyjde na více než 110 tisíc korun. Přikoupit samozřejmě lze další příslušenství jako erotické prádélko, boty nebo speciální čistidla.

V nabídce je i mužská varianta, která má odepínací penis. K figuríně si tak lze pořídit celou sadu různých údů, nebo je používat samostatně.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů