Šíp.deník.cz

Tyhle lichotky se NAUČTE! Budete překvapeni, zaručeně ZABÍRAJÍ!

Lichotky, které rozhodně zabírají.
Lichotky, které rozhodně zabírají.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Slovo je ta nejmocnější zbraň. V oblasti lásky a sexu to platí dvojnásob. Zkušení milovníci vědí, že každou ženu je možné „ukecat". Jak to ale zaonačit? Přinášíme malou nápovědu.

Správná lichotka je věda. Musí skutečně potěšit a ne urazit, musí působit nuceně a nenásilně. Pokud použijete některou z následu-jících vět, máte velkou šanci, že skutečně zapůsobí.

Hvízdání povoleno

Více než polovina žen se podle nejnovějšího britského výzkumu cítí okamžitě mnohem lépe, když jim někdo pochválí vzhled. Nejúčinnější je, když některé polichotíte, že vypadá mladší, než je. Mezi další úspěšné komplimenty patří vychvalování účesu a štíhlé linie.
Průzkum ukázal i další zajímavou věc. Většině žen se ve skuteč-nosti líbí, když na ně muži na ulici obdivně pohvizdují. Sice se obvykle zamračí a utečou, ale jak je vidět, ve skrytu duše jim to dělá dobře. Zcela jistě zabodujete také s tvrzením, že dotyčná zhubla.
Pokud na věc nechcete jít příliš okatě, můžete ženě pochválit její děti. Buď že jsou hezké (po mamince, že?), pěkně oblečené ne-bo dobře vychované. Na dalších místech se umístily věty typu: „cením si vašeho úsilí", „nejste náhodou ta slavná…" nebo „má-te krásnou zahradu".

Jak na silnější pohlaví

Na lichotky, které zabírají na muže, se pro změnu zaměřila fila-delfská psycholožka Barbara De Angelis. „Nechci význam ocenění a chvály pro muže přehánět, ale je mnohem větší, než si dovedete představit. Muži obvykle popírají, že něco takového potřebují, ale nevěřte jim. Komplimenty přijímají rádi všichni," říká. A co konkrétně na muže zabírá? Prostudujte si následující tabulku.

Tohle rád uslyší každý muž:

Páni, jsi fakt dobrý!
S tebou se cítím tak šťastná.
Líbí se mi tvůj úsměv/oči/vlasy/ramena.
Miluji s tebou trávit čas.
Sluší ti to
To bylo nejlepší rande/dárek/víno
Děláš dobře svoji práci.
Máš fajn rodinu/přátele.
Co bych si bez tebe počala?
Jsi celý můj svět.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů