Šíp.deník.cz

Udělejte si doma SEXUÁLNÍ OLYMPIÁDU: Známe polohy, které nejvíc letí v Soči!

Sex má kouzlo v mnoha odvětvích..
Sex má kouzlo v mnoha odvětvích..
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Málokterý sportovec to řekne naplno, ale olympijská vesnice se při každém pořádání her mění v jedny dlouhé, nekonečně orgie, kde lítá testosteron, použité kondomy a sperma. A jak si sportovci nejraději užívají? Se Šípem se to dozvíte.

Na bobistu

Klasická sportovní pozice z dvojbobu, kvůli které dokonce Kanaďané tvrdí, že Olympijské hry byly vždy trochu homosexuální. Jak na to? Pozice je podobná milování v sedě, jen s tím rozdílem, že žena je k muži otočena zády. Pak už jen zbývá naklánět se dozadu a dopředu a nahoru a dolů, jak to dělají mistři bobu.

Sjezd
Alias rychlovka na stojáka. Základní postoj muže připomíná startovací pozici sjezdařů, kdy se ve stoji pohupují na startu. Startovní tyčku nahrazuje žena. Pohyby zůstávají stejné.

Rychlobruslaři
Nebo-li pozice Martiny Sáblíkové. Jde se na to pěkně zezadu, kdy je žena ohnutá jako při jízdě na dráze. Je na partnerce, zda si bude udržovat ruce na zádech jako to dělají opravdové šampionky…

Jako hokejista
Sexuální eskapády hokejistů by už dávno vydali na samostatnou knihu. Ten má rád, když mu dvě prostitutky olizují záda, další zase tahá milenky na orgie. Sodoma gomora, řekl by Otík ze slavné komedie Slunce, seno, jahody. A proto je milování na hokejistu synonymem pro skupinové orgie, kdy se milování účastní víc než dva lidé. Je to prostě takový zvyk.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů