Šíp.deník.cz

Zapomeňte na misionáře v ložnici! Zde jsou tipy, jak si užít SEX V MRAZU!

Lyžování nemusí být v zimě jediná venkovní kratochvíle.
Lyžování nemusí být v zimě jediná venkovní kratochvíle.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Na první pohled se to nezdá jako dobrý nápad. Obnažovat se, když je venku pod nulou, může jen blázen. Ale zamilovaní jsou tak trochu blázni, takže určitě uvítají pár rad a tipů.

Sexuologové stále opakují jedno: V sexu je nejdůležitější neupadnout do stereotypu, protože pak se i rozkoš přejí. Důležité je dodávat vztahu stále novou inspiraci, myšlenky a podněty. Jenže kde erotické palivo pořád brát? Stačí využít to, co nám nabízí sama příroda.

Předehra v zimě
Pro řidiče je led a sníh nepřítel, pro sexuchtivé může jít naopak o vítaného spojence. Nenechte se odradit zamrzlým oknem a vyrazte ven. Ano, erekce může být při nízkých teplotách obtížnější než obvykle, na čerstvém povětří také bude problém s přirozenou lubrikací, ale když se chce, všechno jde. Vzpomeňte si na Eskymáky, ti také nevymřeli…

Před každým milováním je potřeba navodit ty správné podmínky a v zimě to vzhledem k nehostinným podmínkám platí dvojnásob. Než přijde ke slovu samotný sexuální akt, měli byste být dostatečně zahřátí a nikoli prokřehlí na kost. Na to je několik metod. Aktivní jedinci se mohou zapotit při lyžování, bruslení nebo sáňkování. Ti pohodlnější si napřed zajdou třeba do kavárny, kde se posilní grogem nebo horkou čokoládou, přičemž nezbedné ruce pod stolem zařídí první nemravnou předehru.

Milování v mrazivých podmínkách je třeba uzpůsobit i oblečení. Zapomeňte na oteplováky a další obtížně svlékatelné kusy. Pro ženy je ideální třeba sukně a pod ní teplé punčocháče nebo kamaše, které jdou v případě potřeby rychle stáhnout.

Přírodní robertek
Zasněžená krajina má sama o sobě neopakovatelné kouzlo a může mít i nečekaný erotický potenciál. V mrazu se k sobě můžete beztrestně tulit a tisknout. Zkuste schovat své ruce pod bundu toho druhého, nebo mu zajeďte do kapsy u kalhot. Vždy se můžete vymluvit na nevinnou snahu o zahřátí.

Nebo takový přiměřeně velký rampouch. V rukou rafinované ženy se umí proměnit v hodně vzrušující pomůcku. Stačí, když žena zapojí mrštný jazýček a přírodní robertek dokáže i v mrazivé zimě vyvolat pořádný žár.

Zajímavým tipem je sex v iglú. Sice vyžaduje delší čas na přípravu, ale zase poskytuje mnohem dlouhodobější útočiště. V dobře zadýchané a vyhřáté sněžné kupoli se dá strávit i celá noc. A kromě puncu romantiky a dobrodružství má další zajímavou vlastnost. Sníh totiž dobře tlumí milostné sténání, takže za vášní nemusíte vyrážet na hory nebo do odlehlých lesů, ale můžete se jí oddat i na zahradě vašeho domu.

Ještě pořád si myslíte, že nejlepší způsob, jak se v zimě pomilovat, je misionář v ložnici?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů