Šíp.deník.cz

ŽHAVÉ NOČNÍ SMSKY: V čem lže většina žen? 6 příkladů, které musíte znát

Ženy a psaní sms. Je to jiné, než si chlapi představují.
Ženy a psaní sms. Je to jiné, než si chlapi představují.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Noční psaní s milovaným protějškem asi známe všichni. Je ale takové, jaké se zdá na první pohled? Nebo jde jen o hru, jak udr-žet muže v napětí? Podívejte se, v čem všem vám ženy lžou při vášnivém psaní.

ženy se chtějí zabavit různě.

Pravda: Dnes zůstane doma. A je to možná ještě horší – žena vašeho života pravděpodobně už leží s maskou na obličeji a sleduje Zoufalé manželky. A asi právě nakrmila kočku. Chce, abyste ji bavil…

Chlapi uvěří všemu…

Pravda: Radši napíše tohle, než aby přiznala, že už se válí po bytě jen v XXL tričku, co si koupila ještě na základce a na kterém je pravděpodobně nějaká animovaná postavička od Disneyho.

To určitě!

Pravda: Dělá to úplně pořád. Ve skutečnosti má zřejmě v telefonu celý arzenál odvážných fotografií jen v prádle nebo plně hanbaté.

A ten o policajtech znáš?

Pravda: Bude zatím koukat na televizi, kde běží seriál Jak jsem poznal vaši matku. Asi taky bude přemýšlet o tom, že by bylo vhodné abyste si vyčistil zuby, a teprve poté v načaté činnosti nějak kvalifikovaně pokračoval.

Vlastně je to pravda, jen úplně jinak, než by muž mohl čekat.

Pravda: V tomhle tak úplně nelže. Je přece čtvrtek večer a ona si právě provádí dentální hygienu zubní nití. Možná taky právě sundavá lepicí pásky z nosu, kterými si čištila zaneřáděné póry. A kdo by se jí divil, pátek už je za dveřmi.

Šikovná žena zvládne několik věcí najednou.

Pravda: Není vůbec nažhavená. Koho by také nastartovala představa, jak se mu nějaká neviditelná imaginární břečka rozplácne po obličeji…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů