Šíp.deník.cz

Detailní zpráva o stavu Michaela Schumachera: Co prozradila TAJNÁ návštěva?

3 fotografií 3
Michael Schumacher se nevzdával při závodech a nevzdává se ani nyní.
Michael Schumacher se nevzdával při závodech a nevzdává se ani nyní.
Zdroj: archiv
Michael Schumacher s Phillippem Streiffem Streiff s devítinásobným mistrem světa v rallye Sebastianem Loebem. Phillippe Streiff v roce 1986 jako pilot formule 1
Sdílej článek:

Čekal, že to bude mnohem lepší. Bývalý závodník Phillippe Streiff (59) navštívil dlouholetého přítele Michaela Schumachera (45) a doufal, že ho jeho stav potěší. Bohužel se tak nestalo.

Sedminásobný šampion formule 1 se stále zotavuje ve své vile na břehu Ženevského jezera z osudného pádu na lyžích.

Naposledy ho ve vší tajnosti navštívil někdejší francouzský pilot formule 1 Phillippe Streiff. Tamější novináři ale nakonec vše vypátrali a zjistili nejnovější informace o Schumacherově stavu.

Streiff potvrdil dřívější zprávy, že je Schumacher upoután na invalidní vozík. To ale není zdaleka vše. Je sice schopen dýchat sám, ale nedokáže mluvit, má výpadky paměti, nepoznává své okolí a řada běžných tělesných funkcí u něj nefunguje. Jeho motorika je těžce poškozena, takže není pravděpodobné, že bude ještě chodit.

Jeho stav je horší, než Streiff doufal. Účastník 55 velkých cen je přitom sám od nehody v roce 1989 upoután na invalidní vozík, takže se do pocitů paralyzovaného člověka dokáže dobře vcítit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů