Šíp.deník.cz

George, POSTRACH okolí. Královský andílek ničí a šikanuje ostatní!

27 fotografií 27
Poznáváte školáčka? Ano, je to princ George!
Poznáváte školáčka? Ano, je to princ George!
Zdroj: Profimedia.cz
Vypadají jako andílci, ale umí pěkně zlobit! Princ George na cestě do školky.
Sdílej článek:

Je z něj čím dál tím větší spratek! Milující rodiče Kate Middletonová a princ William kvůli němu zažívají peklo. Všichni prý musí tancovat, jak princ George píská.

Malé princátko dává najevo, že si snadno zvyklo být něčím víc, než jsou ostatní. A podle toho se prý chová. „Práská naschvál dveřmi, bere si hračky cizích dětí i věci dospělých. Starat se o něj je hotová noční můra," nese se z Buckinghamského paláce.

Zaměstnanci už prý George překřtili na „rváče". Nadutou povahu zřejmě zdědil po svém otci Williamovi, kterému v dětství pro změnu říkali „Snobátko". Mladý Will byl také pěkné kvítko – na škole třeba jednou spustil požární poplach a často také splachoval ponožky, aby ucpal záchod. Princ Charles dokonce před svým synem varoval přátele s tím, že Will může být trochu destruktivní. Podobné sebereflexe ale zatím Will jako rodič nedosáhl a výstřelky syna přechází s přátelským: „Co zas ten malý opičák vyváděl?" George je prý prostě z jeho pohledu „hlučný, ale okouzlující".

Jenže už i Kate přiznává, že je toho „kouzlení" občas moc. „Nadělá hrozně nepořádku. Pod jeho rukama se všechno mění v chaos," postěžovala si, když synovi nabídla, že jí může pomoct s vařením.

Povaha budoucího britského krále je údajně natolik bezohledná, že kvůli ní musel George zůstat doma se sestrou, když rodiče na jaře cestovali po světě. Kate se totiž bála, aby její povedený syn „neběhal, kam se mu zachce".

Je více než jasné, že Kate s Willem děti musí brzy dostat do latě. Chování staršího bratra už prý totiž začíná okoukávat i malá Charlotte. „Zatím si nic nezlomili, ale očividně se o to snaží, tím jak blázní," svěřil se William. „Doufám ale, že se to vše časem uklidní," dodává.

Že to s dětmi nemají Kate a William snadné, se můžete také přesvědčit v naší fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů