Šíp.deník.cz

HYENISMUS! Mrtvou Moniku K. a její dcerku OKRADLI! Co přesně se ztratilo?

Monika nemůže najít klid ani po smrti.
Monika nemůže najít klid ani po smrti.
Zdroj: facebook
Sdílej článek:

Zdá se, že Monika (+36) a její dcera Klára (+8) nenajdou pokoj ani po smrti. Manžel a otec Petr Kramný (35) byl obiněn z jejich vraždy a vsazen do vazby. Nyní se zase ukázalo, že se ztratila věc velmi osobního charakteru. 

Těžko uvěřit, že se něco takového může vůbec stát. Z hrobu obou žen se ztratila drahá květina, kterou jim tam jen krátce před zadržením přinesl Petr. Šlo o bílou impregnovanou květinu, poměrně drahou a na karvinském hřbitově nevídanou věc. 

Ztrátu podle všeho odhalili Petrovi rodiče, kteří hrob bývalé snachy přišli navštívit poté, co jejich syn skončil za mřížemi. A lidé se hned rozdělili na dva tábory. Jeden mluví o hyenismu s tím, že mrtví se prostě nikdy neokrádají a vzít věc z hrobu je hyenismus.

Další naopak tvrdí, že hyenismus a hlavně cynsmus to byl od Petra K. "Pokládat květiny a hrát si na smutek u hrobu lidí, které má na svědomíí je silná káva," zní jeden z hlasů. Je tak možné, že květinu nemusel vzít nutně zloděj, ale mohl ji pouze odstranit někdo, komu byly Monika a Klára velmi blízké a nechtěl, aby měly na místě posledního odpočinku dárek od možného vraha. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů