Šíp.deník.cz

Magazín People zvolil NEJKRÁSNĚJŠÍ ženu světa a je to ŠOK! ZBLÁZNILI se?!

5 fotografií 5
Zrcadlo, zrcadlo, kterou ženu letos People zvolil za nejkrásnější?
Zrcadlo, zrcadlo, kterou ženu letos People zvolil za nejkrásnější?
Zdroj: Koláž Šíp
Nejkrásnější žena světa podle People pro rok 2014 Lupita Nyong'o Hrdá a usměvavá na obálce magazínu People. Jako otrokyně ve filmu 12 let v řetězech. Lupita Nyong'o s Oscarem za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.
Sdílej článek:

Co k tomu říct? Asi to bude pravda, když to tak prestižní magazín, jakým People je, vidí. Nejkrásnější ženou za rok 2014 zvolil Lupitu Nyong'o (31).

Možná vám toto exotické jméno nic neříká. Jde o mexickou herečku keňského původu, která ovšem studovala drama v USA. Krátce po absolvování prestižní univerzity v Yale získala roli ve filmovém hitu 12 let v řetězech.

Za výkon v tomto emotivním dramatu o otrokářství a rasismu letos získala Oscara a vypadá to, že v Americe stále ožehavé téma Lupitě vyneslo i nejnovější ocenění - titul nejkrásnější žena světa podle magazínu People.

„Je to vzrušující a opravdu obrovské ocenění. Jsem šťastná za všechny ty dívky, které mě uvidí na obálce a budou se cítit trochu víc na očích," naráží  Nyong'o na fakt, že její vítězství čekal málokdo.

Obrovskou radost měla i její matka Dorothy. „Vždycky mi říkala, že jsem krásná a konečně jí trochu věřím," usmála se Lupita. Šokující výběr má mít jistě společenský přesah, ovšem nelze se ubránit názoru, že pro drtivou většinu lidí tato Afroameričanka rozhodně není symbolem absolutní krásy! Podívejte se, kdo v žebříčku skončil za ní. 

2. místo Keri Russell (38), herečka a tanečnice

Keri Russellová

3. místo Jenna Dewan (33), herečka a tanečnice

Jenna Dewanová

4. místo Mindy Kaling (34), režisérka a scénáristka

Mindy Kalingová

5. místo Pink (34), zpěvačka

Pink

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů