Šíp.deník.cz

Na pražské Náplavce kotví nová pirátská loď: Přijďte se pobavit s kapitánem!

17 fotografií 17
Kapitán dokáže rozproudit zábavu.
Kapitán dokáže rozproudit zábavu.
Zdroj: Captain Morgan
Kapitán dokáže rozproudit zábavu. Nový bar nabídne hostům lákavé drinky. Kapitán už se těší na hosty. Kapitán už se těší na hosty.
Sdílej článek:

Pražská Náplavka je v posledních několika letech oblíbeným místem setkávání a zábavy. Teď je tu ale velká novinka. Mezi ostatními se vyjímá i velká pirátská loď, kde zábava nikdy nespí. 

Náplavka neboli malý kousek vydlážděného pobřeží protékající řeky. Fenomén náplavky se dotýká každého většího metropolitního města, kterým protéká řeka s lodní dopravou. Není tomu jinak ani v Praze, kde během posledních čtyř let dosahuje náplavka obrovské oblíbenosti nejen u místních. A co víc, každou sezónu přijde někdo s tím, jak toto místo udělat zase o něco krásnější.

Ať už se jedná o trhy s čerstvou zeleninou nebo o pirátskou loď, která bude letošním hitem.

Jednou z letošních novinek kulturního života na náplavce je nový multifunkční prostor na lodi, jehož realizace se připravovala ve spolupráci s několika architekty po dobu dvou let. Tato loď kotví v nejoblíbenější části celé náplavové oblasti pod Palackým mostem.

Loď, jež nese název velmi oblíbeného rumu Captain Morgan, oficiálně zahájila svůj provoz 9. června obrovským koncertem, který otevřel pomyslné brány sezónního kulturního dění na náplavce.

Návštěvníkům nabízí  atraktivní místo s několika bary a hudební produkcí, které se během dne stane multifunkčním prostorem, kde se může kdokoliv z kolemjdoucích zastavit na drink, nebo během večera využít prostory baru, který je v sezoně otevřen každý den až do ranních hodin.

A co vlastně pirátská bárka nabídne? 

S hřejivými slunečními paprsky nám na paměť přichází nejen písečné pláže a šumějící moře, ale i osvěžující chuť letních drinků. Nemusíte však cestovat do exotických zemí, abyste si vychutnali své oblíbené koktejly. Osvěžte se společně s partou kamarádů v pohodlí vašeho domova! Není to nic složitého! Stačí mít Captain Morgan Spiced a party může začít.

Proslulý Kapitán s Colou se stal legendárním zaklínadlem, které zní velmi často v českých barech. Dopřáváme si ho v každém ročním období.I když Morgan s Colou je stálice, nebojte se kombinace třeba se Spritem, který dá rumu lehký citrónový nádech. Nezapomeňte ještě na pár kostek ledu, aby osvěžení bylo dokonalé. Takovéto chuťově různorodé drinky si snadno vyrobíte na Vaší party během chvilky a překvapíte své přátele originálně zvolenými kombinacemi.

Captain Morgan Spiced se řadí mezi výjimečné jamajské rumy. Je třikrát destilovaný a zraje po dobu jednoho roku v sudech z bílého amerického dubu, což mu dodává charakteristickou barvu. Díky tajné směsi exotického koření je Captain Morgan Spiced opravdu legendárním kořeněným karibským rumem. Chuť je jemná s typickým nádechem vanilky. Výborně se hodí k míchání koktejlů a drinků, které především oceníte během horkých letních dní.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů