Šíp.deník.cz

Nechutné! VYKOPOU mrtvé tělo princezny Diany? Budou nové testy?

Princezna Diana
Princezna Diana
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Vykopejte mrtvolu princezny. Přesně toho si žádají přední britští vyšetřovatelé poté, co se ukázalo, že toxikologické testy, jež byly provedeny po Dianině (+36) smrti, byly provedeny na vzorku krve odebraném z úplně jiné ženy!

Bombastická novinka v případu sedmnáct let staré tragédie nahrává spekulacím, že byla princezna svého času úkladně zavražděna. Její „odpravení" měla dokonce krýt královská rodina. Alespoň to tvrdí autor knihy „Jak zabili Dianu: Šokující pravda" John Morgan, který vyšetřováním princezniny smrti strávil posledních devět let.

Ve své práci Morgan upozornil na dlouhou řadu pochybení, jichž se dopustili vyšetřovatelé při ohledávání Dianiny mrtvoly, při pitvě nebo při nahrezení vzorku DNA vzorkem úplně jiné ženy! „Jedním ze signálů téhle skutečnosti, je fakt, že její tělo balzamovali ještě před odvozem do Londýna – kde ale pitva neprokázala žádné balzamovací látky," tvrdí spisovatel, podle kterého ani nebyly v odebraném vzorku nalezeny stopy alkoholu. „Přitom se předpokládá, že než nastoupila do auta, tak se svým partnerem pila," upozornil.

Důvod, proč podle něj královská rodina celý incident kryla, je nasnadě. „Báli se, že se přijde na její těhotenství s Dodim Fayedem – nebo, že se odhalí smrtelná injekce, kterou dostala pak v ambulanci," nešetří obviněními.

Jeho slova už padla na úrodnou půdu. Několik renomovaných britských vyšetřovatelů už prý podle magazínu Globe žádá, aby bylo mrtvé princeznino tělo vykopáno a aby na něm byly provedeny nové testy. Jestli se to ale opravdu podaří, ukáže až čas.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů